bojanica7 -> RE: Koliko djece planirate imati (14.1.2013 23:49:13)
|
i ja troje. do petoro [sm=smiley36.gif] videcu. uglavnom skontali smo, kad krene da me puca zelja da budem trudna i da nosim dete, ne moze nista da me spreci [sm=smiley36.gif] pocahontas, izgleda da jedino meni na svetu ne ulazi u glavu zasto su potrebni finansijski uslovi... mislim, sve imas od starijeg deteta, ono sisa, posle jede malo nesto, samo kolicinski veci rucak... jedino te pelene, al to eto kontam da je jedini trosak, a roditeljski pokriva te pelene. meni je nekako to drugo skroz brsplatno (doduse, tripujem da mi je i prvo besplatno, psoto sam svu garerobu nasledila). ja mislim da je potreban novac kad krenu u skolu, a dotad imamo pet-sest godina se smislimo. nemoj pogresno me razumes, verovatno si ti zrelija u razmisljanju: ne zelim da rodim dete jer nisam sugurna da li mogu da mu pruzim odredjene stvari i mozemo li d aizadjemo s tim u kraj, nego ja koja sma u fazonu: snaci cemo se (i mm i ja radimo honorarno, ja slabo otkad sam se porodila s galom, a on nekad bas ima posla, a nekad ne...)
|
|
|
|