Snelle -> RE: Koliko para je dovoljno? (16.8.2011 9:27:21)
|
I opet ja u ovoj temi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Kad smo kod kredita....mm i ja imamo posao, oboje smo prijavljeni za stalno. Plate su nam prosečne, ali zajedno čine solidnu sumu. Živimo kao podstanari i NE usuđujemo se da podignemo stambeni kredit, prosto, strah nas je budućnosti i neizvesnosti. Da smo nas dvoje sami, ne bi bio toliki problem, ali tu je dete. Šta vi mislite, da li rizikovati i podići kredit, a znate da vam je budućnost neizvesna, jer nikada ne znate do kojih visina će mesečna rata rasti (kao što je to trenutno slučaj), da li ćete i do kada imati posao za stalno (ja radim u privatnoj firmi, a mm u državnoj), pri tome ako ostanemo bez sredstava za isplatu kredita, nema ko da nas finansijski potpomogne....uh, baš sam u nedoumici, a nisam od onih koji tek tako rizikuju, posebno što je ovo dugoročni rizik. Uvek sam bila od onih "sto puta meri, jednom seci".... Samo primera radi stan plaćamo 130e, a kad bi podigli kredit morali bi da plaćamo kiriju plus kredit dok se ne bismo uselili u naš stan, pri čemu kao što rekoh nemamo mogućnost da nam roditelji išta pomognu, sve bismo morali da platimo iz svog džepa.
|
|
|
|