Snelle
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Verovatno si u pravu, Alex... Mada, ja sam štedljivica kada imam cilj. Pre 2 godine je mm bio bez posla, isto kirija, isto sve, ali ja sam zacrtala da idemo na more, i otišli smo. Plata mi je bila dooosta manja. Sačuvala sam regres, da mm ne zna (ne iz loše namere, već sakrila za more), dobila povišicu na poslu pa i tu čupkala, i na polovini leta samo rekla : za 7 dana idemo na more! On je pao na dupe od sreće, još smo pre toga bili i opljačkani... uf. Sad ne mogu tako da štekam, sve je poskupelo, imamo Ninicu... Biće vremenom, stvorićemo. IZVORNA PORUKA: jovicaa da ne komentarisem kako je sve poskupelo???????? pre neki dan smo racunali,,,,, sve pare nam odlaze na hranu, ali sve, a ne fensiramo se nesto preterano... strasno, valjda ce se dici malo plate... ivaj ti trazi posao, nista te ne kosta, pa ako nadjes nesto super sto da ne radis? uvek mozes bar da probas! mozda ti posao dodje kao odmor od dece IZVORNA PORUKA: jovicaa IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: jovicaa slazem se, kako god okrenes nezadovoljni, grozni... i mi imamo 100 evra ratu za auto Samo?! Mene čeka kredit za stan pobedila si IZVORNA PORUKA: Snelle Ljudi, ja moram ovde da prokomentarišem (nisam više ni sigurna za koju je temu ovo) ali da li je moguće da je za godinu dana život toliko poskupeo da smo prošle godine u ovo vreme mogli lepo da prištedimo, a sada, ne mogu da sastavim kraj s krajem, a što Jova reče, niti kupujemo sebi nešto, niti izlazimo, putujemo...imamo sasvim prosečan život i jako skromne "apetite". Daj da otvorimo temu (ako već ne postoji) Kako dočekati kraj meseca u plusu na bankovnom računu. IZVORNA PORUKA: Jeca* ja sam isto razmisljala o tome....najgore mi kad trosim platu unapred IZVORNA PORUKA: jovicaa IZVORNA PORUKA: Snelle Ljudi, ja moram ovde da prokomentarišem (nisam više ni sigurna za koju je temu ovo) ali da li je moguće da je za godinu dana život toliko poskupeo da smo prošle godine u ovo vreme mogli lepo da prištedimo, a sada, ne mogu da sastavim kraj s krajem, a što Jova reče, niti kupujemo sebi nešto, niti izlazimo, putujemo...imamo sasvim prosečan život i jako skromne "apetite". Daj da otvorimo temu (ako već ne postoji) Kako dočekati kraj meseca u plusu na bankovnom računu. bravo, to bi bio super naziv za ovu diskusiju! pa da ja se secam kada sam dosla da studiram u zru, pre tri godine, ja sam od mojih dobijala 25 ooo mesecno i od toga sam za svoj pojam zivela kao car. izlazila, kupovala garderobu, istina u second handovima, ali za mene je to ok, placala stan i racune, dazbine oko faksa... a sada od 25000 ne mozemo da se nahranimo za mesec dana nas troje?! IZVORNA PORUKA: Inica Ma bre sve je poskupelo za bar 50% u odnosu na pre koju godinu.. Eto, kad smo vecj kod hrane, samo glupo mleko u mlechni proizvodi (shto inache svaki dan kupujemo) duplo su skuplji nego pre 3-4 god.. A plate iste.. Pa naravno da ne mozhe da se ushtedi..
< Poruku je uredio Snelle -- 15.8.2011 15:33:55 >