Zemunka85 -> RE: Dete i bazen (10.7.2016 10:51:52)
|
Ja imam veliki problem sa ovom temom :(. Moj strah od bazena kada je L u pitanju je ooogroman, fanaticki i palarisuci. Za psihijatra. Meni srce pocne da lupa kada pomislim na L u bazenu. Meni je to isto kao da je bacim u bazen sa krokodilima. Nzm :(. Znam da to nije normalno, ali mi smo prvu urinarnu infekciju zaradili na bazenu sa 10m i posle se onoliko patili dve god sa tim i ja uopste tu vise ne vidim vodu vec bilione bakterija. Nzam .. uopste nzm sta da radim sa tim svojim strahom. Kao prelomila sam i dogovorila se sa jednom drugaricom da odemo sledece nedelje (jos na isti taj gde je i dobila UI [sm=zz_banghead.gif]), ali ona zaista vazi za najbolji u okolini i evo ja sad nzm sta bih .. guglam komentare, razmisljam .. panicim ... Ne samo vezano za UI, generalno vezano za bakterije po bazenima, straaaaaaah me je do te mere da ne mogu recima da opisem. Kucni bazencic joj punim svaki dan, u njemu se smao ona kupa, za svako kupanje menjam vodu i perem asepsolom [sm=smiley29.gif], kad jednom izadje, nema vise ulaska. U Adi isto ne smem :(, ali je zato na Lido vodim, a eto koliko covek npr ne zna, pre neki dan nam je bila majka njenog druga, zena je 8god radila "ne znam gde", tipa gradski zavod za javno zdravlje, koji se bave tim uzorkovanjem. Prvo da vam ne pricam gadosti koje mi je napricala za grkickalice i kako su im od henije ruke smrdele 2 dana posle uzorkovanja te hrane, ali isto tako rade i uzorkovanje voda svaki dan. Kaze da Lido tj Dunav nikada nije prosao zadovoljavajuce kriterijume (parazitologija, mikroblabla .. sta ti sad znam), a Ada svakodnevno. Zapravo rekla mi je jednu jednu veliku novost za mene - a to je da Ada uopste nije stajaca voda. Da oni, da l na dnevnom nivou u sezonu, da l sad ne znam koliko cesto, dole na pocetku (gde je fontana) imaju prokopan tunel gde se voda dalje ispusta i isto tako gore na vrtu prokopan kanal gde se voda uliva i da se ta voda (cini mi se) na dnevnom nivou menja. Bas me zacudilo ... Nzm ali posle svega ja i dalje nju oooopusteno kupam samo u moru :( Edit, je l vodio neko dete u S klub. Lepo mi izgleda na slikama. Jos samo Zoranu da nagovorim [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|