Trcosava -> RE: Stan ili kuća? (25.5.2014 8:28:08)
|
Sigurno sam već pisala. Do sada sam samo po kućama živela (kod mojih, sa bivšim, sada sa sadašnjim) i duša mi vapi za stanom. Samo zbog grejanja. Drugo - i stan i kuća su sigurno dobri kada živite SAMI! Meni je zlo od kuće jer je ona 'rupa bez dna'. Kul je kad je kuća nova, pa nema ulaganja. Ali kad dođeš u kuću kao što sam ja došla koja vapi za menjanjem stolarije, postavljanjem spoljašnje izolacije, postavljanjem radijatora... a ti nemaš odakle. Šta onda? I sad će neko sigurno reći, pa i u zgradama se obnavlja krov, fasada.. da, ali ne moraš da pljuneš 16000€ sam, već se (ok veći trošak sigunrno) deli na stanovnike. Na stranu što ova kuća nema ni trunku sunca, pisala samnegde - da mi arhitekta padne šaka - golim rukama bi ga zadavila!!!! Ima jedna kućica ovde u selu, kad bi to imala - bila bi srećna. Ima ogromno dvorište, terasu za sedenje i OGRAĐENA JE (ovde inače skoro ni jedna kuća nema ogradu i to me užasava!). Evo slike (inače je to 3 kuće od mene, prodavala se - kupili je neki strendžeri i sada izdaju) [img]http://www4.slikomat.com/13/0525/wfe-Kucica.png[/img]
|
|
|
|