Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta Partneru Za Novu Godinu? 2.11.2010 10:02:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubo, lamelu za ajkulu Tebi će za NG biti otprilike 6 nedelja posle porođaja, pa ti vidi šta ćeš
|
|
|
|
RE: Šta Partneru Za Novu Godinu? 2.11.2010 10:03:03
|
|
|
|
Anoniman
|
ma ja mom necu kupiti nista, hahahah...cisto sam navela ovaj parfem koji mi se svidja
|
|
|
|
RE: Šta Partneru Za Novu Godinu? 2.11.2010 10:07:18
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: ksena IZVORNA PORUKA: Lu RR A moj muž nije nimalo romantik,on je praktičar zato će vjerojatno dobiti džemper ili kolekciju kozmetike koju koristi,a možda i parfem, hej dajte mi ideje za parfem,koji se vama muški parfemi sviđaju,odnosno vašim partnerima? neko je pomenuo davidoff cool water - volim i muski i zenski, ali od muskih obozavam armani code...kad smo mm i ja tek poceli da izlazimo osetila sam ovaj miris i nisam mogla da se odvojim od njega Gdje ti izvuče ovaj moj post, to je bilo prije 2 godine Neće dobiti ništa, ima rođendan u ovom mjesecu, pa onda Božić u 12, ima da mu zapakujem nešto i to je to za sve da se odužim Ih još trebam i za N.Godinu...
|
|
RE: Šta Partneru Za Novu Godinu? 2.11.2010 10:07:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Bubo, lamelu za ajkulu Tebi će za NG biti otprilike 6 nedelja posle porođaja, pa ti vidi šta ćeš Znam šta ću , sobno biciklo
|
|
|
|
RE: Šta Partneru Za Novu Godinu? 2.11.2010 10:08:47
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Šta Partneru Za Novu Godinu? 2.11.2010 10:12:09
|
|
|
|
viking
|
Buba, daću ti ja moje, eno ga skuplja prašinu već godinu dana... IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: Nedja Bubo, lamelu za ajkulu Tebi će za NG biti otprilike 6 nedelja posle porođaja, pa ti vidi šta ćeš Znam šta ću , sobno biciklo
|
|
RE: Šta Partneru Za Novu Godinu? 2.11.2010 10:14:03
|
|
|
|
Malecka074
|
Za romantične, evo ideje koju sam ja skoro iskoristila. http://www.slagalica.rs/
|
|
RE: Šta Partneru Za Novu Godinu? 2.11.2010 10:16:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga , ne mož' da škodi , a Neđa i ja se malo šifrovano dopisujemo , pričala sam joj kako je jedna mama u školici , pored svih trilion pitanja koje možeš postaviti vezano za porođaj , epiziotomiju i bebu - ona pitala " treba da dobijem sobno biciklo ispod jelke , 'oću li ja to smeti da vozim odma' za NG"? (treba da se porodi krajem novembra) Ništa , ja joj rekla da opušteno može i ranije da se natakari na bajs , to je jako dobro za zarastanje epiziotomije , ma dušu dalo ... I ne boli uopšte
|
|
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 2.11.2010 10:30:13
|
|
|
|
Jeca*
|
joj pripade mi muka
< Poruku je uredio Lu RR -- 2.11.2010 10:34:42 >
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 2.11.2010 10:34:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa mis''im - šta reeeeći ...
< Poruku je uredio Lu RR -- 2.11.2010 10:35:06 >
|
|
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 8.12.2013 17:30:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Žene, planirate li neki poklončić za svoje jače polovine?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 8.12.2013 17:40:33
|
|
|
|
viking
|
Ja bih volela nešto da mu poklonim, ali uopšte nemam ideju, ne idem po tržnim centrima ni po gradu već mesecima, pa nemam pojma ni šta se nudi, uopšte nisam inspirisana....
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 8.12.2013 18:12:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Nemam ni ja ideju, ovih dana bih mogla da procunjam po gradu da vidim šta ima zanimljivo. Stvarno će biti sitnica jer ne mogu puno potrošiti, ali samo da nađem nešto zanimljivo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 8.12.2013 18:16:40
|
|
|
|
lesica
|
Ja ću mm-u da uzmem mašinicu za šišamje, realno treba mu, pa eto prilike da iskoristim.
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 8.12.2013 18:20:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni ovih dana na pamet padaju samo bezobrazni pokloni pa ću sačekati da me prođe ovaj period ovulacije i tako tako to na tu temu, kad budem bistije glave
|
|
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 8.12.2013 18:30:33
|
|
|
|
big mum
|
Mi ne kupujemo jedni drugima poklone za N.G.Nismo to nikad praktikovali.
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 8.12.2013 18:32:18
|
|
|
|
Verolina
|
Dobice svinjski but, par limenki piva i plazma tortu, plus sex i dosta mu je..
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 8.12.2013 22:48:52
|
|
|
|
Didy
|
Kod nas su pokloni sve ređe materijalne prirode, pa će tako biti i za Novu godinu.
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 8.12.2013 22:56:40
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Dobice svinjski but, par limenki piva i plazma tortu, plus sex i dosta mu je.. Bogami poklon extra, sta ces bolje
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 8.12.2013 23:21:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Didy Kod nas su pokloni sve ređe materijalne prirode, pa će tako biti i za Novu godinu. Hihihihi
|
|
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 9.12.2013 9:10:21
|
|
|
|
Lu
|
Nemate baš nekih ideja, kao ni ja
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 9.12.2013 10:50:37
|
|
|
|
New Mom
|
Mm ima rodjus pred NG (deli da sa Lu ), tako da nikad poseban poklon za NG nisam kupila. Ove godine smo bas u problemu, jedva cemo pokriti za klince, tako da nisam sigurna da ce se ista kupovati. Mozda odemo do BG-a par dana pre, ima kosarkaska utakcima koju bi gledao. A opet, tu ce nam doci nalazi AC, i ako je sve ok, to ce nam oboma biti najlepsi poklon za NG.
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 9.12.2013 11:02:12
|
|
|
|
Didy
|
Mm i ja smo zajedno 15 godina i stvarno više ne znam šta bih mu poklanjala, mislim da smo sve poklone obrnuli već nekoliko puta. Iskreno, najveći pokloni su mi stvarno postali nematerijalne prirode - kad uspemo da u ovoj ludoj trci odvojimo malo vremena jedno za drugo, da odemo na večeru, da odemo zajedno s decom negde na ceo dan, da otputujemo negde... Stefan se rodio na rođendan mm i on mi je tad rekao - Dobio sam najlepši poklon za rođendan, ne moraš mi više nikada ništa pokloniti, dovoljno je do kraja života, tako da sam ja svoje obavila.
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 9.12.2013 13:08:14
|
|
|
|
Lu
|
Blago tebi Didy, dobro si to uštimala Mi inače ne poklanjamo ništa za N.G. nego za Božić. Stavimo svako za svakog poklon ispod jelke i na Božično jutro ih otvaramo Sad sam se sjetila, nisam nikad napravila one šolje sa slikama što se preslikaju. Mogla bi to i neki parfemčić, pošto mi je jasno dao do znanja da više ne želi nikakav džemper ni košulju
|
|
RE: Šta pokloniti partneru za Novu Godinu? 9.12.2013 13:12:28
|
|
|
|
jovicaa
|
pošto mi je jasno dao do znanja da više ne želi nikakav džemper ni košulju lu i ja uvek ovako nesto... hahhaha, a najvise zato sto me nervira kada treba da kupi nesto, kao zena je.. ovo se presijava, ovo je preskupo, ovo je jeftino, ova boja je ruzna... i tra lalaa bas sam ga pre 2 nedelje jedva ubedila da kupi jedne pantalone i evo sad ih stalno nosi, strasno.. mozda mu uzmem neku knjigu...
< Poruku je uredio jovicaa -- 9.12.2013 13:13:23 >
|
Anketa
LAPAROSKOPIJAzvezdica009Zatrudnela sam nakon sto su mi laparoskopijom ocistili jajovode, a konstatovana je endometriozaDA (
34%)
NE (
66%)
Ukupan broj glasova: 283Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!