Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Sokovi su krivi za dehidraciju 19.5.2009 7:58:53
|
|
|
|
mihi
|
Ja se naježim kad to čujem ima dete proliv, samo mu daj koka kolu (to sam čula i od nekih lekara verovali ili ne). Nikada to nisam praktikovala. Postoje sredstva za oralnu rehidraciju, Ranije je to bio Nelit (deca ne vole taj ukus) ali ovaj Humanin rastvor je baš dobar. Prema tome zna se šta se deci daje.
|
|
|
|
RE: Sokovi su krivi za dehidraciju 19.5.2009 8:05:22
|
|
|
|
Modessty
|
Coca cola i slični napici su najveće zlo za organizam i nas odraslih. Nikad ne bi dala Coca Colu detetu. Naročito bolesnom. Sama sam imala dva puta trovanje Pepsijem Osećaj je užasan!!!
|
|
RE: Sokovi su krivi za dehidraciju 19.5.2009 8:11:10
|
|
|
|
mamanp
|
Izbegavam da im dajem sokove i kad su zdravi, a bolesnima nikako. Jedino sta im dajem su cajevi i Humanin Elektrolit koji je najbolji protiv dehidracije deteta.
|
|
RE: Sokovi su krivi za dehidraciju 19.5.2009 8:50:10
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Coca cola i slični napici su najveće zlo za organizam i nas odraslih. Nikad ne bi dala Coca Colu detetu. Potpis,LU
|
|
|
|
RE: Sokovi su krivi za dehidraciju 19.5.2009 8:52:20
|
|
|
|
Anoniman
|
To za Coca Colu i proliv sam i ja čula, ali nikada nisam isprobala ni na sebi a kamoli ne na detetu. Lagala bih kada bih rekla da mu nikada nisam dala da proba Coca Colu, ali to je gutljajčić-dva iz moje čaše.
|
|
|
|
RE: Sokovi su krivi za dehidraciju 19.5.2009 8:53:36
|
|
|
|
Anoniman
|
ja ne volim kolu svakako ...jedino kokta .... i cerka po kad kad cugne malo
|
|
|
|
RE: Sokovi su krivi za dehidraciju 19.5.2009 8:54:27
|
|
|
|
Lu
|
Ne znam Tasha...ja mu ne bi davala ni gutljajčić jer zašto Samo ti se može navići na okus i da mu se svidi...
|
|
|
|
RE: Sokovi su krivi za dehidraciju 7.3.2018 14:01:33
|
|
|
|
Dora89
|
Jesu, vala, svi sokovi krivi za dehidraciju, zbog šećera, pa organizam posle soka opet traži vodu. A o Koli u predškolskom uzrastu ne bih komentarisala!
|
|
|
|
RE: Sokovi su krivi za dehidraciju 7.3.2018 14:03:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne znam bas puno o ovome...
|
|
|
|
RE: Sokovi su krivi za dehidraciju 7.3.2018 14:04:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Kolu nikako nikada! Kamoli u predskolskom uzrastu... a sokici... pa ja dajem i gledam da budu sto zdraviji, sama ih kuvam ili uzimam te decije bez secera. I naravno rukovodim se pravilom - umereno...
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?