|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krštenje
8.2.2015 12:47:20   
Sosa Mena
Za 20.000 kod nas ima da platis put organizujes rucak platis muziku i da se krstis. user posted image Kakav cirkus.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 726
8.2.2015 12:51:53   
Olga75
evo za 20000 ce velecasni i basu da prekopa user posted image
da bi krstio dete treba imati obiteljsku knjizicu na koju se placa svake godine parohijal , to onda pojeftinjuje : krstenja , vencanja i sahrane
i to je on , placas svoj doprinos
ali 20000 za jedno krstenje je previse gde god i ko god da krsti dete

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 727
8.2.2015 13:18:38   
choopa choops
user posted image Pretjeruju zbilja! Ne vjerujem, možda je to samo rekla-kazala??? Baš je mnogo...user posted image

Kod nas ne postoji cjenovnik nego da koliko ko može. Mi smo, čini mi se, davali po 50e, ali i 20e bi bilo sasvim OK. Pri tom ne plaćamo nikakve "članarine" ni slično. Kad čitam ovako nešto bude mi jasno zašto neki ljudi pričaju svašta protiv crkve user posted image Nša parohija i sveštenik je stvarno super, baš onako kako i treba da bude. Običan, skroman, pomaže drugima, orgaanizuje pomoć kada zatreba nekome bolesnom ili siromašnom. Žalosno je što nisu svi takvi...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 728
7.3.2015 15:05:35   
Bibilib
Krsticemo dete za Uskrs,srecna sam zbog toga jer je vec napunio godinu dana.Ima jos vremena a ja sam bas uzbudjena da li cemo sve obaviti i zavrsiti do tada....

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 729
7.3.2015 19:32:34   
QueenJ
Ja sam želela da krstimo E. kada je imala 3-4 meseca, a mm nije, kaže-mnogo je mala. Tako da ćemo sačekati da prođe slava, pa tamo, posle Uskrsa. Nećemo čekati 1. rođendan.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 730
7.3.2015 20:35:57   
Mala Elena
Ja sam krstenje zamisljala , sto ti kazes dok je beka mala, pa u crkvi je skinemo celu i kupamo u toj osvestanoj vodi, a skroz je bilo drugacije.
Nadam se da ce vas posluziti vreme... Moram se pohvaliti da nije zaplakala rtokom cele molitve! Bila sam presrecna i mnogo ponosna!

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 731
7.3.2015 20:39:19   
MakiJ
Mi krstenje planiramo za prvi rodjendan user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 732
7.3.2015 20:44:38   
QueenJ
ME i ja se nadam da ce nas posluziti vreme... I jedva cekam da osetim tu srecu i ponos.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 733
7.3.2015 20:47:28   
Bibilib
Moje prvo dete je plakalo kad ga je pop izvadio iz vode u kojoj se krstiouser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 734
7.3.2015 20:50:46   
QueenJ
user posted image user posted image Uzivalo dete...

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 735
7.3.2015 22:01:16   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: QueenJ

ME i ja se nadam da ce nas posluziti vreme... I jedva cekam da osetim tu srecu i ponos.

Hoces sigurno ! To je nesto izuzetno user posted image user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 736
8.3.2015 12:49:49   
emicaa
ja jedva čekam maj,naše crkveno vjenčanje pa onda Teodorino krštenje,već znam da ću plakati od sreće user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 737
14.4.2015 15:19:27   
Bibilib
Krstenje naseg Adrijana je bilo pre dva dana na nasem najvecem i najradosnijem danu Uskrsu... Jako smo srecni i bilo nam je prelepo sa nasim gostima....koji su nam uvelicali veselje....user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 738
14.4.2015 15:57:56   
emicaa
Bibilib čestitam vam krštenje.
Ja sam zvala sveštenika da zakažem krštenje i pitala ga za cjenu i on mi reče da se daje koliko ko hoće,e ja sad pojma nemam koliko da damo a da ne bude malo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 739
14.4.2015 16:05:12   
MakiJ
Bibilib cestitam krstenje user posted image
Mi bi bebca da krstimo za prvi rodjendan, problem nam je kum, nema sakramente i nije vencan u crkvi a zbog posla nikako to da obavi.
ali sigurno ce mo ga krstiti.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 740
14.4.2015 16:07:52   
ivaMark
emice, ovde je 50km cena krstenja a vencanje je 100km....nadam se da sam ti pomogla user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 741
14.4.2015 16:09:19   
MakiJ
Raspitaj se kod nekoga ko je skoro krstio dete

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 742
14.4.2015 16:31:08   
Anoniman
Bibi srecno vam krstenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu MakiJ)
  Direktna veza do poruke: 743
14.4.2015 16:40:01   
Maraj
Bibilib divno. Nek je sa srecom

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 744
14.4.2015 19:02:01   
serpica
Bibilib cestitam neka je sa srecom,pa ubaci nam slicice da vas vidimo user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 745
15.4.2015 7:52:06   
branki*
bibilib,srecno vam krstenje!
emice,kod nas je 50 eura krstenje fiksno.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 746
15.4.2015 16:57:44   
Bibilib
Hvala vam puno drage moje user posted image
Evo prve slike sa naseg krstenja

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 747
15.4.2015 17:03:46   
dunja RR
Bibilib, čestitam krštenje user posted image

Divna porodica!

S zakazano krštenje sledećeg vikenda, pojma nemam koja je cena, nismo pitali. Sada me više brine kako da uđem u haljinu, jer je to iz današnje perspektive nemoguća misija user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.4.2015 17:04:10 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 748
15.4.2015 17:07:04   
Bibilib
Hvala Dunja...ja sam kupila haljinu ali sam odustala od nje rekoh ko ce da pazi dal cu uslikati gosteuser posted image dok jurcam za detetom,jer je bila malo kraca haljina....user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 749
15.4.2015 18:21:50   
emicaa
Bibilib divna si i ovako a ostatak porodice user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here