Rivana -> RE: Ljubomora (11.6.2010 11:30:52)
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Od sinoć se osećam k'o po*rano . Posvađala sam se sa mm ali ne zbog ljubomore već zbog toga što me jedna dotična ženska persona nimalo ne poštuje i otvoreno provocira mm predamnom . To joj je već 100-ti put da to radi , i ja sam juče rekla mm da to počinje jako da me nervira , a on je na to rekao - pa kad si nesigurna u sebe, blesava si , bla , bla ... Nimalo me nije razumeo ni podržao . Nije meni problem ljubomora kao takva , sigurna sam u mm , nego ne mogu da mu objasnim da mi jako smeta kad me neko tako javno ponižava i podsmeva mi se , a njemu je to kao sve smešno i glup razlog za nervozu . E , pa meni nije glupo kad ta dotična komšinica mom mužu predamnom kaže : "Ne pušiš u stanu? Ha, ha , pa dođi kod mene da zajedno pušimo " , milion puta mu se nabacivala kad on meni pomaže u kući a ona "na kafi" kod nas -zna da kaže "jao , kako si fin , imaš li ti brata blizanca" ... A meni se više puta poverila kako su joj svi "momci" bili oženjeni i kako nju boli uvo za to , kao ako oni žele - što ona da se brani , nije ona udata . Juče ga je opet zivkala da joj nešto pomogne, a bar 5 puta sam znala da dođem kući s posla i zateknem njih same u našem stanu , ona kao došla da joj on pogleda lap top . Moj muž mi kaže da sam blesava , nesigurna , i to me ubija, ne mogu da mu objasnim koliko je to ružno što nam se dešava , i veći mi je problem objasniti njemu da me boli to poniženje nego otkačiti se dotične ... Bojim se da ću pući pa je oterati u [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley35.gif[/image] Jao i ja bi poludela, sto ja ne volim takve zene i te glupave dvosmislene recenice, pa kako bi se tvoj muz osecao da se neko tako tebi obraca kao ona njemu, uzas!
|
|
|
|