Nena81
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Pa i ja to kažem ... stvarno ne znam šta da radim , baš smo se posvađali , i više me boli to što on misli da sam ja neka jadulja koja je nesigurna i boji se da joj neko ne mazne muža ... Aman , čoveče , nije to , nego ne mogu da podnesem da neko tako opušteno koketira bez trunke blama , svesna da pravi problem i da nekoga povređuje , namerno ... Nepoštovanje prema meni , želja da me ponizi , šta li ? I da , zaboravila sam , pored svega što je izlupetala sinoć - kaže mi , kad nas je srela - au , kol'ka si !!! Htedoh da joj kažem - mače moje, ja "ovol'ka" upecala nešto , a ti ceo život sama , ni drugarice ni momka , a o braku i da ne pričam , vataš se s kim stigneš čisto da ne zarđaš ... Naravno , nisam to rekla jer imam dostojanstvo i učtivost , ali mi je bilo baš teško . A kao , "dobre smo" , svrati kod mene kad joj se skupi sve pa mi onda jadikuje nad svojim teškim životom ... Ovo batali pod ODMAH sta ima da dolazi tebi da pije krv svojim problemima, sama je kriva. Jes onda da ti bude zao jadna ona ...samo pocni polako da je izbegavas ako ne mozes da preseces ko makazama..stalno nadji razlog nemas vremena za kafu, i sl.