Torbica -> RE: Tupperware (15.1.2016 22:22:54)
|
IZVORNA PORUKA: superm A kakav je Microdelight? Taj mi se sviđa. Ooooodlican! [sm=smiley4.gif] IZVORNA PORUKA: nata11 Jel mogu da pitam nesto a da ne zamerite? Cemu toliko odusevljenje ovim posudjem, jel se stvarno isplati za jednu plasiku placati po 15 e? Jesu te ciije 3u1 tipa u njoj mesas i gurnes da ispeces u rernu? Nato, meni je i vise nego odusevljavajuce da hrana koju spremim tokom vikenda mozemo jesti minimum 7 dana bez ikakve bojazni da se pokvari. Dakle, ne jedemo smrznuto. Ovde spadaju sva jela sa mesom, krompirom, corbice.... Najdalji eksperiment mi je zakuvana pileca supica koju smo jeli 8 dana od zakuvavanja - ona klasicno ako izdrzi tri, plafon... Dalje, svidja mi se sto narendan kupus, mrkva ili bilo sta drugo ne dobija koricu, crnilo.... sve je sveze minimum 7 dana od dana rendanja... Posude u kojima mi prsute i narezani sirevi takodje mogu stojati uvek spremni a da ne razmisljam.. Mogla bih jos nabrajati, ali meni je ovo vise nego odusevljavajuce da kao majka troje dece sa punim/prekovremenim radom imam uvek resenu klopicu, svezu, koja danima stoji i kao u menzi, neki dan dodje na red... Nista se ne pokvari, nista ne baca. Mnogo mi znaci.
|
|
|
|