Yula -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama (11.4.2012 21:15:42)
|
IZVORNA PORUKA: Tash Marko je bolje. [sm=smiley1.gif] Primili smo jutros drugu dozu Urbasona. Naša dijagnoza je Asthma Bronchialle Allergicum (alergijska astma). Ljubi ga majka, bolje da je ćelav na tatu, nego što je ovo nasledio na mene. Danas je za doručak pojeo bananu. Posle je izgovorio "Mama daj ljaba tantate!" (hleba slanine), i onda je još video i "bundada" (bundevu). [sm=smiley36.gif] Ja nisam ništa kuvala jer već dva dana prosipam mleko i bacam svu hranu koju skuvam, dajem mu šta stignem, od sutra ću opet da kuvam. Imam skuvano jabuke, dokuvaću griz, pa će to jesti posle. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Pa, kako to majku mu tako iz vedra neba? Bas sam iznenadjena i mnogo mi je zao! S jedne strane, ako nista drugo, ono bar ti ces najbolje znati kako da mu pomognes i na koji nacin da se nosis sa tim. Bice Mare dobro u to i ne sumnjam. Sta ces, kako je, tako je. Ljubim vas puno i mislim na vas, zelim mu da se sto pre oporavi! Daj mi pls, link od teme gde pises o toj astmi i bronhitisu jer bih vas pratila. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|