Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama (31.3.2012 23:00:26)
|
IZVORNA PORUKA: Yula IZVORNA PORUKA: Tash Čekaj da nađem tvoj spisak, i malo da mislim, pa ću valjda napisati koju pametnu za šta dalje. [sm=smiley1.gif] Dal' ti doktorka zna kako te ovde cenimo kao priznatog strucnjaka? [sm=jezicek.gif] Jesi li joj spominjala kako sve znas, pa se pravis vazna? hehehhehehe Salu na stranu, Tash stvarno ti puno hvala, meni si bar mnogo pomogla, a vidim i mnogim drugima, svojim iskustvom koje si nesebicno delila sa svima nama, kao i savetima. Znas i da izgrdis, sto posebno gotivim, jer nekada se malo zanesem i ja kada me ove alergije ubiju u pojam, pa pocnem da brljavim i znaci mi da me neko malo opasulji i usmeri. Kako su ti decica? [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Idi bre Yula... [sm=smiley36.gif] Nemojte mi se zahvaljivati, nema razloga. Ova tema je za mene spas. Kontam da bih davno prsla s mozgom da je nije bilo. Mnogo znači kada neke svoje misli baciš na sto. Mnogo znači kada se izvučeš iz najgore gabule, pa čitaš u nazad i kažeš "Vidiš, vredelo je!". Neke od vas neće da me slušaju [sm=smiley36.gif], i bude mi žao kada treba da napišem "Jesam ti rekla?", i mnogo više se radujem kada neka od vas iskoči iz klišea koji ja namećem (da tako kažem). [sm=smiley1.gif] Uglavnom, deca su super. Bezobrazni su, htela sam da ih bacim kroz prozor danas, ali onda sam se telepatski povezala sa mužem i on je nazvao u pravi čas da održi Luki lekciju preko telefona. [sm=smiley36.gif] Popodne smo bili kod nekih prijatelja koji imaju oooogromno dvorište, Marko nije prestajao da trči za loptom. Sada su mu lopta, kanta i lopata najbolji drugari. [sm=smiley36.gif] Pesak i zemlju vadimo iz kose, ušiju, pa čak i pelena! [sm=smiley36.gif] Od tih prijatelja smo dobili kimono za Luku [sm=bravo.gif] , malo mu je velik, ali podšiću rukave i nogavice, i poslužiće. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|