Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama (13.3.2012 22:08:11)
|
Zille, a niste radili alergo test? Sad me je zabrinula dr, dopisujem se sa njom. Naime, pred davanje vakcine sam joj pokazala rukicu u koju je primio Pentaxim pre 2 nedelje i videla sam po njoj da se zabrinula. Onda je sestri rekla "On inace prima vakcine u bolnici, a mi sada treba da ga vakcinisemo ambulantno", i ja sam skocila da je dosta crnih misli, da treba misliti pozitivno, naravno, ona se slozila. Onda kad sam stigla kuci sam pomislila da sam mozda neprimereno reagovala pa sam joj poslala sms izvinjenja. Uglavnom, napisala mi je izmedju ostalog da ju je reakcija na Pentaxim bas pomerila jer je mislila da je sve dobro, a nije. Naravno, pitala sam sta sad to znaci, ona kaze da on ima jaku lokalnu reakciju a problem je sto tu vakcinu jos treba da prima. Dal ce primiti trecu dozu, ili ce se odmah ici na revacinu jos uvek ne znam, treba sutra da zovem dr u deciju bolnicu, pa cu joj skrenuti paznju i za ovu reakciju, ja nisam znala da tome treba pridavati znacaj. Eto, sad sam opet tuzna. I ekcem se malo pogorsao.
|
|
|
|