Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama (12.5.2011 22:40:28)
|
Ne znam gde bih pisala, pa evo ovde. Marku se juče pojavio ekcemčić na levom oku, ali nisam pravila problem od toga. Danas, bili smo u gradu, dala sam mlekce na flašicu u 17.15h, bio je ok, otišli smo u Zaru, ja našla neke pantalone, krenuli u kabinu da ih probamo, kad je teta u kabine našpricala osveživač vazduha. Stala sam, zamislila se dal da uđemo, ja mnogo ne volim te osveživače u spreju, pa sam odlučila da još malo prošetamo, pa da se vratimo kad se malo izluftira. Bratili smo se za 5min, ušli u kabinu, ja probala pantale, platila i krenuli smo kući. Dok smo stigli kući (max 20min), on je bio skroz osut (oko oka se pojačalo i spustilo se na obraz i diglo na čelo). Skenjala sam se, ušla u stan i kontam šta mu je. Ništa novo od hrane nismo uvodili. Prvo mi je palo na pamet da se ekcem pogoršava zbog prehlade. Onda mi je pao na pamet osveživač vazduha i tona prašine koju sam videla u kabini u Zari, umila sam ga i oprala mu rukice čistom vodom, i crvenilo je počelo da se povlači i za nekih pola sata se skroz povuklo, ostao sam početni ekcemčić na okici.
|
|
|
|