Olga75 -> RE: Noć muzeja (26.5.2012 11:11:41)
|
evo da se oglasim [sm=smiley1.gif] prvo Bulka bravo za izlozbu [sm=bravo.gif] e sad , mi smo prvo bili u zavodu , tamo smo nasli neku skoljku , mamutovu patelu , sta li i bila je od peska do temena ( mozda cu nekad da postavim fotke [sm=smiley36.gif] ) i tatini poznanici su nas vodali i pricali nam svasta , bilo je strasno jer su sve te zivotinje umrle ali caj nismo odbili [sm=smiley36.gif] onda smo otisli na otvoreni univerzitet i tamo napravili od gline tanjir i narukvicu od perli ( po to ide svekrva u ponedeljak ) onda u galeriju matice i tamo su nam okacili sliku remek delo , znaci za jedno vece je postala paleontolog i imala kolektivnu izlozbu [sm=smiley36.gif] e onda je otisla da spava a mi smo nastavili sa noci bili u crkvi Sv Juraja i nista mi nije bila ta neka izlozba - prezentacija Gegenbauera jer sam skapirala da te iste i mnogo ocuvanjije stvari imam u supi i na tavanu , znaci isla sam bzvz dva puta na tvrdjavu pa smo bili u muzeju Vojvodine da vidimo Titova odela i dve Jovankine haljine , bio je bas neki sitan covek ali je imao super sesire onda u muzej revolucije ( sad je to galerija savremene umetnosti ili tako nesto [sm=zmeden.gif] ) , jedan prijatelj je bio dezuran pa da ga obidjemo , onda u hm , kako li se i zove , galerija pored komande garnizona , pa smo bili u studiu M radio NS i onda smo se odvkli polumrtvi na spavanje sve u svemu ispunjeno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|