dunja RR -> RE: Uređenje životnog prostora (11.11.2018 20:14:31)
|
Sanjalice, ja sam ovih dana u traženju garniture, i pavo da ti kažem iščitala sm sve moguće forume, unazad par godina. Za Dalas i Simpo, Atlas, sam našla baš puno zamerki, da ne kažem, nikog skroz zadovoljnog, svi kukaju na odnos cene i (ne)kvaliteta. I za Numanović je tu par negativnih komentara, ima i nekoliko zadovoljnih. Iz onog što sam iščitala, pisala sam u temi garniture, našla sam da je Čarkić nameštaj odličnog kvaliteta, oni su iz Šapca, i ugaone garniture su im okvirno 60.000 - 70.000. Može da se bira mehanizam, dimenzija, materijal pa i cena može biti veća ukoliko je i materijal kvalitetniji. Ali za njih iskustva su jako pozitivna po forumima, i ja ću kod njih praviti garnituru, samo da mi konačno dođu, mogli su u utorak, ja nisam bila kući ceo dan, pa su trebali u četvrtak i subotu, nisu stigli, i nadam se sada će u utorak. Ja tražim i ko je najbolji u izradi američkih i kliznih plakara, opet po forumima ispada da su Perfect i Svetix, ali moram još da istražim, ako neko zna neka javi. Ne želim bilo šta, hoću da budu dobri okovi, klizači, i sam materijal plakara.
|
|
|
|