gagana83 -> RE: Uređenje životnog prostora (28.1.2021 20:17:11)
|
IZVORNA PORUKA: branki* IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: emicaa RR Gago i meni 90cm djeluje malo.Ali ne znam koja mi se varijanta vise svidja Imam i treću varijantu, gde bi sudopera bila na ostrvu i ceo raspored tehnike i kuhinjskih elemenata bio drugačiji. 😬 Pojma nemam. meni je to jako lepo,uslova za to nemam,zbog prostora.da ima nesto veci prostor od postojeceg,mada tu treba opet oko 50 kvadrata da bi bilo ok,minimum.,imala bih open space i sank i ostrvo i tu sudoperu. Nama je open space preko 60 kvadrata, ali kuhinja je baš mala u odnosu na toliki prostor. Pa i trpezarija. Zato dnevna soba - što bi se reklo - Može kolo da se igra.Tu su nas majstori zeznuli kad su gradili, kuhinja je po planu trebalo da bude veća i da ima odvojen špajz, ali su oni postavili naopako stepenice i sve je poremetili, pa smo ostali bez špajza i sa manjom kuhinjom 😕 Ja obožavam ostrvo sa sudoperom, ali bi morali da improvizuje i da bismo to izveli. Ima još vremena, kuća nije ni omalt_erisana, voda nije još rešena ali ja samo na kuhinju mislim 😂
|
|
|
|