Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 21.11.2020 20:29:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha Dragice, prvo su pale kiflice i supa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 21.11.2020 20:35:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana domaćice,naravno da si mesila kiflice .
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 21.11.2020 22:54:45
|
|
|
|
Tiziana
|
Ana, super ti je kuhinja!! Kod mene je slicno, samo sto u crni frontovi, cini mi se da su tvoji tamno sivi, a isto imam drvene countertops.. Ali je tvoja kuhhinja veca.. Sigurno je uzivanje u ovakvoj kuhinji..
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 21.11.2020 23:56:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Tiziana, hvala da, frontovi su antracit sivi u nekom soft touch mat medijapanu na kojem ne ostaju otisci. Viseći su u kašmir sivoj boji, mirror gloss. Radna ploča je morala da bude drvena ili nikakva Vesi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 22.11.2020 2:55:36
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jess, vracala sam unazad, sve je predivno. Deciji krevet - presladak je.Ana, jeeee,zavrsena kuhinja. Ne da je dobra nego je predobra.Kao iz casopisa.Svaka cas_t.
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 22.11.2020 11:34:40
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moja kuhinja
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 22.11.2020 13:49:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Lepa je, Mirko
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 22.11.2020 14:36:39
|
|
|
|
jess021
|
Mirko, bas je lepa!!
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 22.11.2020 16:47:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Baš lepa kuhinja.
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 22.11.2020 16:52:20
|
|
|
|
Maraj
|
Lepa je Mirko Moja je u boji. Zuto- siva. Radili smo je pre 14 godina. Trenula nije
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 22.11.2020 17:43:17
|
|
|
|
smeško
|
Dajte malo i muzeve u tim kuhinjama.😂
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 22.11.2020 18:02:44
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ana, kuhinje su fantasticne. Tvoja posebno, mada i svekrvina je sjajna. Ko vam je radio?
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 22.11.2020 18:15:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala, Sanjalice, radili smo u God-u.
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 22.11.2020 18:32:30
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala zene. Meni je Anina kuhinja bas vrhunska 👍
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 23.11.2020 8:00:01
|
|
|
|
Milena18
|
Lepa je i tvoja kuhinja, MS. Super su mi ove velike crne pločice.
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 23.11.2020 19:27:13
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Mirko super kuhinja 😊
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 23.11.2020 19:51:41
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Hvala ženske Jako sam zadovoljna bojama i materijalima, baš se lepo uklopilo. Radili smo u isto vreme i svekrvinu kuhinju pa evo da vidite kako je njena ispala Da ti bude zao da spremas i prljas 😁😁😁
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 25.11.2020 12:56:54
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala, zenske.Duskic, u pravu si, bude zao da prljas takvu kuhinju 😉
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 25.11.2020 13:01:39
|
|
|
|
emicaa
|
Svirko koliko magnetica 😊 i ja ih skupljam 😁
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 25.11.2020 13:24:32
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ana, gotova je, odlicna! Osvetljenje takodje prva liga. Svirko, takodje super, sve skockano.
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 25.11.2020 14:16:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Fil, još staklo ali evo baš se zezam sa tim. Ne mogu da ubodem nijansu koja mi ide uz gornje elemente i čini mi se da mi preostaje jedino u beloj boji. Ne znam šta da radim, šta mislite da li ide belo?
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 25.11.2020 14:33:51
|
|
|
|
Filadendronka
|
Anci, bela je uvek boja luksuza, tako da tu nema greske. Ja bih staklo uklapala sa osvetljenjem, tako da mislim i da bi neka orange bas legla.
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 25.11.2020 14:59:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Hm ne bih ništa tako, moja ideja je da boja bude u tonu gornjih elemenata (kašmir siva) ali nema takve boje u ton karti. Ili vuče na žuto ili na plavo a ova je neka puderasto siva, ima topao podton. Nisam planirala belu ali izgleda da mi ništa drugo ne preostaje...
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 25.11.2020 15:26:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Stavili smo i plafonjeru pre neko veče, baš mi se sviđa. Zovemo je tepsija
|
|
|
|
RE: Uređenje životnog prostora 26.11.2020 19:14:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Devojke, da li je neko poručivao one rimske zavese i ako jeste, gde? Meni trebaju one što idu samo preko površine stakla pošto mi je dvokrilni prozor.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?