RE: Putujmo zajedno! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Snelle -> RE: Putujmo zajedno! (1.4.2013 21:02:19)

Eh, ja poslednjih godinu dana razmišljam intenzivno samo o Lisabonu [sm=smiley13.gif] Sve ostalo manje-više.

Verolina -> RE: Putujmo zajedno! (7.8.2014 22:27:47)

Japan(Ja kad pomislim na ovu zemlju tresnjinog drveta najezim se. Sigurno, ali sigurno, cim pre, na listi mi je prioriteta za putovanje. Da ne moram da dam pare za nesto drugo sad, sa slascu bih potrosila te pare za putovanje na Orijent)
Liban (ovo je zapravo jedna od najlepsih zemalja na svetu, ali situacija im nije bas sjajna i nikako nije privlacna za putovanje. jednog dana, nadam se)
Indija(zbog sarolikosti kultura i zbog predivnih gradjevina i , naaaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaavno, Tadz Mahala i vekovne romantike)
Zimbabve i Zambija (samo zbog Viktorijinih vodopada, inace me Afrika uopste ne zanima, ali nijedan njen deo ukljucujuci i Egipat, na kome mi je zapravo privlacna samo Aleksandrija i Mojsijeva gora)
Nepal (zbog hramova, stepa i budizma)
Peru (zbog istorije juznoamerickih Indijanaca)

Obozavam da putujem. Mi smo srecnici te sad postoji zilion popusta.U Veneciju mozes da odes za 50 eura. U globalu za oko stotinak eura mozes da obidjes sve evropske gradove-Bec, Istambul, Budimpestu, Temisvar, Bukurest, Krakov i sl. Ja obozavam da putujem. Kad god imamo vremena upalimo auto i idemo negde. Obisli smo skoro sve gradove u Srbiji i Sombor mi je nekako najlepsi, da se drugi ne naljute[sm=smiley1.gif]
Ove jeseni idem sa snajkom i drugaricama u Istambul, a u aprilu u Toskanu sa muzem (sem ako zabebim, onda necu ici nigde[sm=smiley36.gif])

bubulence -> RE: Putujmo zajedno! (7.8.2014 22:33:50)

nista od tvoje Toskane [sm=smiley36.gif], odmah da ti kazem...

Verolina -> RE: Putujmo zajedno! (7.8.2014 22:56:51)

Ha ha ha, izvrnuh se od smeha[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Putujmo zajedno! (8.8.2014 8:39:55)

Verolina ako zabebis nema tebi vise putovanja za 50e vise ikad[sm=jezicek.gif]

Verolina -> RE: Putujmo zajedno! (8.8.2014 11:03:03)

Ha ha ha ha ha, Miso, mislis?[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]