prase -> kuvanje na gas (plin) (15.5.2009 17:05:30)
|
Kod mm u rodnom gradu imamo stan i tamo imamo šporet na gas. Ovde u BG smo do sada imali šporet na struju, ali smo se skoro preselili i sada biram(o) novi šporet. Meni se kuvanje na gas mnogo dopada, iz više razloga, ali... Imam mali problem sa prostorom u novoj kuhinji [sm=smiley13.gif] Najbolje i najlogičnije bi bilo da boca sa gasom bude u nekakvom kuhinjskom elementu odmah pored šporeta. E sad, šporet je širine 50cm (minimalno), a ja bih da pored njega imam element koji će usput da bude i mala radna površina, da mogu da nešto umesim, iseckam, ostavim testo da naraste i sl. Ispod toga bi išla boca. Super. E sad gde je tu problem: kuhinja ide u "G" (ćirilično), ili "L" latinično i u produžetku tog za sada nepostojećeg elementa pored šporeta je prostor namenjen za mašinu za sudove. Sa druge strane tog prostora je sudopera i preko potrebni odvod i dovod vode za mašinu za sudove, a sa preko puta sudopere ne može jer nećemo da menjamo postojeće elemente (stan je iznajmljen). Da bi mašina za sudove mogla da se otvori, potrebno je da ispred nje jedno metar ne bude ništa... a ukupan prostor u koji treba da stane mašina za sudove, šporet i taj element u koji bi išla boca je 2m [sm=smiley19.gif] E sad, ako se oprostim od tog elementa, mogla bi boca za gas da stoji ispod sudopere, pa da vodim crevo preko celog zida do šporeta... fuj. Ako napravim mizerno mali element za bocu, onda mi treba mizerno mala boca [sm=zmeden.gif] I sad ne znam šta da radim... Da li da odustanem od kuvanja na gas, ili da odustanem od mašine za sudove, ili sve to može da se uklopi samo sam ja glupa pa ne vidim kako [sm=zmeden.gif] P.S. Moderatori, ako je ova tema trebalo da bude u nekom drugom delu foruma, slobodno prebacite... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|