Anoniman -> RE: Virusi i oralni sex (21.3.2011 19:52:55)
|
Da se nadovezem na ono sto nisam napomenula.Nije u pitanju prevara u braku,ili veze pre mene.Partneru sam bila prva,nego to sad nije bitno.Njegova majka je imala polne bradavice,a naravno pre skoro 30 god.nije se mnogo znalo o tome i naravno porođaj je bio prirodan,a ne carski kakav sada savetuju kada majka ima kondilome.I ta tema je odavno bila zaboravljena,on nije imao nikakvih simptoma,i zaista niko nije mislio da ce se virus sa rođenja manifestovati tek posle toliko mnogo godina.Predpostavljam da je virus uvek postojao u organizmu ali nije doslo do aktivacije.Neznam sta je sada doprinelo tome jer partner nije bio bolesan pa da misli da je od pada imuniteta.Ja jos nisam isla kod lekara,a mislim da necu ni ici,mislim cemu da odem sada kada je to svakako neizlecivo tj.i posle smirenja virusa,on moze opet iznova da se aktivira jer ostaje u organizmu.Ici cu tek ako primetila neke simptome,kojih do sada nema,a nadam se da nece ni biti.A kolika je verovatnoca ako sam dobila hpv da ce on ostati neaktivan zauvek?
|
|
|
|