Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:40:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Verus, hvala na lepim željama.. Srećna sam što vas imam..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:51:45
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. znam samo da veceras putujemo negdje ...nazvao me mm i niti mi kaze gdje ni sta valjda iznenadjenje a zna da mrzim iznenadjenja To se zove ljubav i pažnja Ljubi mužića svaki dan cuj zenu mrzi iznenadenja,Lenka tj.Vucko ne lupetaj nego uzivaj
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:53:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Snezo ma stvarno ne volim iznenadjenja ...al eto mu ...nek mu bude
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 16.5.2009 12:45:03
|
|
|
|
bebać
|
ima nesto i u nekretninama... zlatuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šalim se ... život i čine sitnice Jeste,samo treba znati ili naučiti živjeti i radovati se sitnicama,ja papanka to ne znam,nekako mi slabo ide od ruke
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 11.8.2009 13:58:51
|
|
|
|
eugenija
|
Jedno veliko GDE SI Lenka SA, iliti Vučko ba
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 11.8.2009 14:00:15
|
|
|
|
Anoniman
|
ev me ženo sad se dovukoh sa komisije ...urnisaće me do 5 septembra ebo im nagradjivanje mater
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 9.9.2009 13:49:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Imate pozdrave od Vučkice sa jadrana...
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 9.9.2009 15:44:57
|
|
|
|
Verus
|
pozdravi je nek uziva i za sve nas!
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 9.9.2009 15:49:05
|
|
|
|
Modessty
|
Nek se okupa jednom za mene!
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 9.9.2009 15:51:38
|
|
|
|
dunja RR
|
ja sam jos uvek od mora slana, jedva su me izvukli iz vode da stignem na autobus...a nisam se imala gde istusirati( nema tuseva a vratili smo kljuceve od sobe jos ujutru)...evo sada idem do kupatila...... ...Vucko uzuvaj, zasluzila si
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 14.10.2009 9:28:24
|
|
|
|
eugenija
|
Gde li je Vučko?
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 14.10.2009 9:30:07
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Gde li je Vučko? Na fb
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 14.10.2009 9:31:20
|
|
|
|
eugenija
|
Pozdravi ženu, ebo je fb
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 3.11.2009 10:08:02
|
|
|
|
eugenija
|
I opet jedno veliko gde si, ba
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 3.11.2009 10:13:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Jako joj je spor net...
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 3.11.2009 10:15:33
|
|
|
|
eugenija
|
Baš mi nedostaje .. Pozdravi je ako negde naletiš na nju
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 3.11.2009 10:24:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Zene kod mene pada SNEG!!!!
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 3.11.2009 12:25:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Baš mi nedostaje .. Pozdravi je ako negde naletiš na nju ej Eugi ...ma handrio me net pravo...kod majstora kuća najgora ...jbg žao mi mimoiđosmo se ...jbg
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 10.12.2009 9:38:20
|
|
|
|
eugenija
|
VUČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 10.12.2009 9:39:31
|
|
|
|
Anoniman
|
EUGI
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 10.12.2009 9:42:03
|
|
|
|
eugenija
|
Pa ženo draga, gde si ti????? Kako si? Kako čeljad?
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 10.12.2009 9:44:43
|
|
|
|
Anoniman
|
ah mila moja šta da ti kažem ...čeljad su mashAllah dobro..ja sam ok...evo danas malo zatišje na poslu inače sam se smorila kod tebe ...kako Viktor...ima dečko pola godine nije šala kaka si ti ko čoek???
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 10.12.2009 9:46:51
|
|
|
|
eugenija
|
Dobar je Vik, lepo napreduje, hvala dragom Bogu, ja sam onako... Imala sam celu noć temperaturu, pa sam slomljena, problemi na sve strane, ali, kao što reče Viking: Ćuti i plivaj kako znaš.. Sad sam baš nešto pre konekcije razmišljala o tebi
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 10.12.2009 9:48:05
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala Bogu nek je samo Vik dobro ... a temperatura pa proći će ... malo c vitaminčića kako ti je mama???
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 13.1.2010 14:02:57
|
|
|
|
simke
|
Gde nam je Vule ba
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?