Verus
|
bebac nisam stigla jos sve procitati....razumem te u neku ruku, imam poznanicu (bila prijatelj vise NE) koja isto tako, ima sve sto pozeli, muz dovoljno zaraduje da ona ostaje kuci sa detetom koje je sada vec godinu dana staro, trosi, radi sta zeli, i nije srecna...ne samo sto nije srecna, totalno je nesrecna, i kad moram tako reci, iz te svoje mizerije se pretvorila u skota od coveka. Lose se odnosi prema svima, a ja sam kao prijatelj verna, i da se razumemo, uvek je bia cudna, ali ja mislim da se prijateljima oprasta i prihvate se kakvi su. medjutim, toliko je bila losa prema meni da sam ja rekla DOSTA i prekinula sve odnose. Poenta je da se ti sama moras iscupati iz toga. Ne daj da te to pretvori u onu odvratnu osobu koja mrzi sv i koju svi mrze. A i brak ce ti biti los-njen je jako los al iona ni ne zna koliko joj j emuz nesrecan, on siroma prica nama. Mislim daje jedini razlog sto je jos sa njom to dete, koje nije ni zeleo iz pocetka....uzas. TI moras naci nesto raditi, trazi aktivno posao, u medjuvremenu radi nesto sto je korisno a ne trosis novac (ja sam protiv ne potrebnog razbacivanja, i nemoj me pogresno sada shvatiti, lako je potrositii ako nisi zaradio, vec kada sam zaradis tesko novac, onda si oprezniji, to znam iz licnog iskustva). Renoviraj stan, okreci ga sama, radi tako neke male, korisne sitnice....ako imas sat dva gde malog ostaviti, volontiraj u bolnici, radi bilo sta sto te ispununjava....moram sad ici ali pisat cu ti jos....IZVORNA PORUKA: bebać baš mi je loše,izvinite što vas tušim...ne znam s eizborit sa ovim stanjem a tako traje odkako sam se porodila,problem postoji,a ja ga samo potiskam i odgadjam,nikako da ga riješim
|