Daca88
|
Nakon tri nedelje stvari stoje ovako. Nece da jede do 16h dok mu ne dodje tata,onda sve nadoknadi pa ga muci stomak. Nemam vise nikakve ideje,pisala sam post pre kako je lepo jeo,a to je bilo opet zato jer je muz ceo dan bio kuci. Sada ide ovako,napravim dorucak,nece,nudim ga posle pola sata,nece,pa nudim opet,nece,pa bacim macki. Onda uzmem puding ili vocni jogurt,pojede dve kasike i kaze mama jedi. Ja pojedem isto,kazem ajde sad ti,on kaze necu to,ocu bamamu(bananu),dam mu bananu on je vuce po tepihu i vice Ajen clta,naravno bacim bananu.Onda trazi hleb i dva sata ga gnjavi,cupka mrvice i sakriva po dzepovima.Pre spavanje popije sok,vodu ili caj posle mog polusatnog moljenja da bar gucne jogurt.E,kad ucvrsti san uvalim mu 300 ml mleka bez da se probudi.Kad ustane tata je vec stigao i iz kreveta vice tata ajen gjadan.Onda ili ga ja hranim ruckom dok on gleda u njega kao u ikonu ili ga on nahrani kad se histericno izvristi i isplace da nece mamu hoce tatu. Onda,ne prodje sat vremena on opet gladan,jede razno voce.U vreme vecere muz ima malo obaveza i isto nece da vecera dok on ne dodje,makar to znacilo da ce vecerati u 22h Muz 1 sept ide na god dana u Kamenicu i ja cu poludet sa njim ako tako nastavi,ili cemo provesti dan u vozu putujuci za Kamenicu da ga tata nahrani,zezam se,ali ja nemam ideja vise. P.S stali zubi,vise ga ne muce.