RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Anoniman -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (15.3.2012 14:50:22)

Dunja sad sam ti poslala pp. Ako cujem da nekome treba, javljam. Ja sam ti objasnila sto mi ne odgovara, inace bih uzela.

dunja RR -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (15.3.2012 15:04:06)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Devojke, da li poznajete nekoga kome treba Ezerex? On se isto zbog arginina koristi za spermogram. Vidapharm želi da podeli u narednih par dana nekoliko kutija, javite nam što pre ako znate nekoga kome treba.

Važi Pčelka, devojke javite se ...

degu -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (15.3.2012 18:09:19)

Evo pričala sam sa mm i on je spreman da pokuša i sa Ezerexom,s obzirom da se spremamo za inseminaciju, verujem da ne može da škodi. [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (15.3.2012 18:35:44)

IZVORNA PORUKA: degu

Evo pričala sam sa mm i on je spreman da pokuša i sa Ezerexom,s obzirom da se spremamo za inseminaciju, verujem da ne može da škodi. [sm=bravo.gif]

Super, šaljemo vam ili sutra ili u ponedeljak [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (15.3.2012 18:55:32)

Ne moze ezerex da skodi. isto je dobar kao i proxeed, samo je razlika u sastojcima, ali je ok. i lepse mirise od proxeeda.
Degu navijam draga jako!!
[sm=smiley31.gif]

degu -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (15.3.2012 19:30:30)

Pčelka [sm=smiley31.gif]
Razmišljala sam ja odavno da pokušamo sa ezerexom, al nešto nisam bila sigurna kako će mm da reaguje, al evo sluša me do sad [sm=smiley36.gif]
Hvala Dunja, divna si [sm=smiley31.gif]

monini -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (15.3.2012 19:45:26)

ej veverice super!!! neka je sretno i bericetno..:) [sm=bravo.gif] probajte, ne moze da skodi sigurno..[sm=smiley1.gif] puno uspeha i bar jednog bebca vam zelim od srca..:)

degu -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (15.3.2012 19:48:58)

Monini [sm=smiley31.gif]
Hvala puno [sm=smiley27.gif]

Anoniman -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (15.3.2012 23:58:20)

uh ja ovog mog imam jos dva mwseca da kljukam sa proxeedom. jadnicak vise ni ne pita, poceo je sam da uzima. :) verujem da mu se smucilo, ali sta da mu radim. izdrzace on to.

dunja RR -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (20.3.2012 0:46:57)

[image]http://www4.slikomat.com/11/0511/a2m-PROXEE.jpg[/image]

Od danas pa do 8.4.2012. svi kojite imate problema sa spermogramom, pišite nam u ovoj temi. Vidapharm će obradovati i ovaj put dva naša korisnika sa po kutijom ProxeedPlus-a. Glasaće se za komentar korisnika koji je najviše zaslužio ovaj preparat (glasa se od 9.4.2012.) i 17.4.2012. ćemo znati imena sledeća dva dobitnika. Želimo da istrajete u svojoj borbi za bebane i pružamo na ovaj način naš skromni doprinos.

Malo ćemo promeniti pravila za učešće tako da će se prijavom smatrati odgovor na postavljeno pitanje.

Pitanje za ovaj mesec glasi:

Na koji način karnitin utiče na kvalitet spermograma?

Odgovore možete naći u sledećem tekstu:

PROXEED PLUS za bolji kvalitet spermograma KLIK

Hvala našem dragom sponzoru - Vidapharmu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Paket se preuzima u Beogradu ili šalje poštom o trošku dobitnika.

Pišite nam, odgovarajte.....

[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (20.3.2012 19:26:24)

meni je danas stigla kutija!!
[sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif]
posto mi treba jos jedna, prijavljujem se i ovaj mesec. :)
evo odgovora: Aktivni oblik L-karnitina, acetil-L-karnitin ,u odgovarajućoj količini ,koja je veoma važna , ostvaruje pozitivan uticaj na oporavak plodnosti muškarca, sazrevanje i kvalitet spermatozoida. Karnitin štiti ćel.membranu od slobodnih radikala ( suspstanci koje oštećuju čovekove ćelije ). Sto znaci, da karnitin pomaze oporavku pokretljivosti i poboljsanja spermatozoida.

Anoniman -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (20.3.2012 19:33:29)

Joj Dunja ja sam sad videla, da si mi ti platila postarinu! Moj svekar uzeo i ja reko da se javim, kad on mi sad kaze ja nista nisam platio. pa nisi morala, zeno da mi placas. Evo kad dodjem za Bg, idemo na kafu!! Obavezno!![sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (21.3.2012 0:17:49)

Nisam draga, verovatno su pogrešili u pošti, i neka su [sm=smiley36.gif]

Ali kafa može uvek :)

[sm=smiley31.gif]
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena

Joj Dunja ja sam sad videla, da si mi ti platila postarinu! Moj svekar uzeo i ja reko da se javim, kad on mi sad kaze ja nista nisam platio. pa nisi morala, zeno da mi placas. Evo kad dodjem za Bg, idemo na kafu!! Obavezno!![sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (21.3.2012 11:28:09)

Pa da, pise 150 din, postarinu placa posiljalac. Kako god, dobijaš kafu!

neron -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (21.3.2012 12:03:24)

Karnitin štiti ćelijsku membranu od slobodnih radikala .Ova takozvana anti-oksidativna zaštita je bitna za kvalitet spermatozoida.obezbeđuju energiju za ćelijske procese koji su bitni za proces spermatogeneze.povecava pokretljivost spermatozoida.
karnitin ima veliki uticaj na pokretljivost i broj spermatozoida.

monini -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (27.3.2012 1:44:27)

ja se upravo setila da vas nisam obavestila da sam jos pre deset dana preuzela Proxeed[sm=smiley1.gif]i jesam se zahvalila nasoj dragoj Dunji, ali vama ostalim trudilicima koje ste glasale,nisam!! e pa fala svima jos jednom od srca i ko god da ga osvoji u ovom krugu (i svakom narednom) neka je sretno i bericetno! [sm=bravo.gif]..mm poceo da ga koristi, a Vto je jos malo :)

dunja RR -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (27.3.2012 1:47:28)

Srećno vam bilo [sm=bravo.gif]

Devojke prijavljujte se [sm=smiley1.gif]

meyo -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (27.3.2012 8:58:21)

monini cestitam eto nije ti stigao moj al jeste dunjin [sm=bravo.gif]
bitno da ga imas od srca drzim fige da se sto prije preselis kod nas u prvo

dunja RR -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (27.3.2012 13:14:20)

Ajmo, ajmo [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

monini -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (27.3.2012 14:57:25)

IZVORNA PORUKA: meyo

monini cestitam eto nije ti stigao moj al jeste dunjin [sm=bravo.gif]
bitno da ga imas od srca drzim fige da se sto prije preselis kod nas u prvo

fala draga trudnjaco[sm=smiley31.gif] saljem ti pp pa cemo se dogovoriti :)
sretno svima!!!

Anoniman -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (27.3.2012 19:02:27)

Monini navijam jako!! [sm=bravo.gif]

Zell -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (29.3.2012 19:07:30)

Evo da se i ja opet prijavim [sm=smiley1.gif]
Odgovor: Karnitin štiti ćelijsku membranu od slobodnih radikala i ima anti-oksidativno dejstvo koje je bitno za kvalitet spermatozoida - ima sposobnost oporavka ćelijske membrane i obezbeđuje energiju za ćelijske procese te na taj način poboljšava pokretljivost i razvijanje fertilizacione sposobnosti istih.

degu -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (31.3.2012 20:08:52)

Dunja, meni Ezerex nikako nije stigao, ne znam šta se dešava [sm=zmeden.gif]

dunja RR -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (31.3.2012 20:17:51)

Hm, trebala si možda ranije da mi javiš, oni su ti poslali odmah, prvi dan i baš su me pitali pre tri dana da li si nam javila da je stiglo. Poslali su ti sigurno, zvaću ih u ponedeljak da vidim da li imaju oni neku vest.
IZVORNA PORUKA: degu

Dunja, meni Ezerex nikako nije stigao, ne znam šta se dešava [sm=zmeden.gif]

degu -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (31.3.2012 23:10:09)

A meni bilo bzv da te smaram i potpuno sam smetnula s uma koliko je vremena prošlo, baš sam u obavezama i ne stižem do kompjutera. Šta sad da se radi, ako je zalutao, nije bilo suđeno. Hvala ti Dunjice u svakom slučaju [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>