Žapkić -> RE: Popularne igračke za decu koja znaju šta žele (18.11.2014 17:24:53)
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Vidim da se malo pisalo o kornjačama projektorima... Kakva su iskustva? Dopada se dečici, kakve su melodije? I koja je uopšte razlika, na netu vidim da ih ima za 900din, za 1600 din , a i za 4000din? Azra, ako misliš na onu kornjaču tzv. "Zvezdanu kornjaču" mi je imamo i super je. Naša je roze boje. Može da se promeni boja zvezdica, doduše nama uvek stoji na istom-gde ima zvezdica raznih boja. Melodiju ne uključujemo, pošto nam je malo bučno, jer mi tu kornjaču koristimo za uspavljivanje. Gledamo i brojimo zvezdice, gledamo gde ih sve ima po sobi i onadda se tako uspavamo...[sm=smiley1.gif] Moze da se koristi na bateije, a moze i na kompjuter ili lap-top, jer ima onaj USB kabal, koji se dobija uz nju. Mi mozemo da je koristimo i na sturju, jer imam onu utičnicu od mobilnog u koju može da se utakne taj USB kabal, ali , najviše je koristimo na baterije, jer možemo da jestavimo bilo gde. Ovo je, zaista, super stvar i super poklon za dete. "Zvezdanu kornjaču" je Tini doneo Deda Mraz za Novu Godinu
|
|
|
|