Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 31.5.2010 23:39:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rina " A woman may very well form a friendship with a man, but for this to endure, it must be assisted by a little physical antipathy" kaze Nietzsche i ja se slazem apsolutno.. U slucaju prijateljstva posle neke veze...isto tako,ako su se skroz seksualno zasitili jedno drugog mozda Uf, živa istina...........
|
|
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 11.6.2010 1:10:27
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Nikako nisam za bilo kakvu vrstu drugarstva i prijateljstva nakon veze. U svakoj prekinutoj vezi nesto nije stimalo. Pa treba li toga se prisecati. Kad se sretnemo zdravo-zdravo i to je to. Nikakvi osmesi, pogledi, signali... Da je valjalo trajalo bi. Pobogu, to bi bilo kao da pijem kafu sa svojim ginekologom? Video me bez gaca, i ja njega, ali patimo od amnezije pa cemo da pijemo kafu zajedno. Malo sutra!
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 11.6.2010 1:11:45
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Nikako nisam za bilo kakvu vrstu drugarstva i prijateljstva nakon veze. U svakoj prekinutoj vezi nesto nije stimalo. Pa treba li toga se prisecati. Kad se sretnemo zdravo-zdravo i to je to. Nikakvi osmesi, pogledi, signali... Da je valjalo trajalo bi. Pobogu, to bi bilo kao da pijem kafu sa svojim ginekologom? Video me bez gaca, i ja njega, ali patimo od amnezije pa cemo da pijemo kafu zajedno. Malo sutra! Potpisujem
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 11.6.2010 11:45:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mozda ako je veza bila kratka i neozbiljna.... Bila sam u toj situaciji ali je to trajalo vrlo kratko, i cisto Platonski, posle smo postali super prijatelji! Inace da je postojalo bilo sta vise kao velika ljubav ili jaka bliskost ...nema sanse!!!
|
|
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 11.6.2010 15:33:17
|
|
|
|
Mivica
|
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Pobogu, to bi bilo kao da pijem kafu sa svojim ginekologom? Video me bez gaca, i ja njega, ali patimo od amnezije pa cemo da pijemo kafu zajedno. Malo sutra! Ja nisam videla svog ginekologa bez gaća!
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 12.6.2010 7:43:01
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
IZVORNA PORUKA: Mivica IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Pobogu, to bi bilo kao da pijem kafu sa svojim ginekologom? Video me bez gaca, i ja njega, ali patimo od amnezije pa cemo da pijemo kafu zajedno. Malo sutra! Ja nisam videla svog ginekologa bez gaća! Jooooooj tek sad sam videla sta sam napisala. Ma nisam tako mislila, to o pijenju kafe i gacama se odnosilo na bivseg. U celom tekstu fali par razmaka(enter, enter, enter...)
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 12.6.2010 7:48:26
|
|
|
|
buhla
|
novosadjanka... nemoj sad da se vadis! p.s. moje prijateljstvo posle raskida se zavrsilo brakom
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 12.6.2010 7:54:32
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Zamolicu svog ginekologa svog da skine gace, da budemo kvit! A posle idemo na kafu! Zanimljiva ti pricica Buhla! Posle rakida, prijateljstvo, pa brak!
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 12.6.2010 8:17:54
|
|
|
|
buhla
|
mada sam ja bila u fazonu necu da budemo prijatelji, tj. il me zeni il tamburu kupi ja u nesto udarati moram bio je obostrani raskid i to glup razlog, kao daljina a dve godine pre toga tako funkcionisali... i ja stvarno nisam htela da budemo prijatelji, jednostavno ne bi mogla (bilo mi je tesko kad god smo se culi i dopisivali) i posle tri meseca se nasli i ETO, sad nas je trio fantastiko
< Poruku je uredio buhla -- 12.6.2010 8:22:50 >
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 26.10.2014 22:43:41
|
|
|
|
Kata90
|
Nikada.......te ljude necu nikad ni razumeti kako mogu ostati prijatelji sa njima!? .....ja ako i sretnem slucajno u prolazu ako kazem cao to je sve,ili se pravim da se nismo ni videli.......
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 10.3.2015 14:52:36
|
|
|
|
amdn
|
zavisi koji je bio razlog raskida, ali moguce je priajteljstvo svakako, ja sam sa svim bivsim momcima u kontaktu :)
|
|
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 11.3.2015 13:24:33
|
|
|
|
Plavusa34
|
ja sam za sto da ne to sto veza ne funkcionese priljatejstvo moze biti dobro
|
|
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 5.11.2018 17:17:14
|
|
|
|
Dora89
|
Ne verujem u to. Tada najčešće prevlada sujeta. Čast izuzecima.
|
|
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 5.11.2018 17:17:17
|
|
|
|
Dora89
|
Ne verujem u to. Tada najčešće prevlada sujeta. Čast izuzecima.
|
|
|
|
RE: Prijateljstvo posle raskida 5.11.2018 17:20:39
|
|
|
|
Duškić
|
Ne verujem ni ja u tu varijantu.
|
|
|
Anketa
KajanjeDa li se zbog necega kajete? Napisite i komentar zbog cega.ne (
53%)
da (
47%)
Ukupan broj glasova: 103Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!