Anoniman -> RE: Prijateljstvo posle raskida (29.10.2009 12:22:47)
|
Bicu anonimna, ne zbog vas nego da mi ne bi procitao neko blizak ovo.. Pre nego sto sam upoznala muza, imala sam od osnovne skole druga, prijateljstvo mnogo lepo..i plus platonska ljubav i ljubomora..ali ljubomora koja nikada nije htela da naskodi onom drugom.. nismo imali hrabrosti da otvoreno nesto kazemo ili uradimo.. Onda sam upoznala svog muza i od svih koje sam imala on je jedini uspeo da me zadobije tako da vise ne mislim samo na druga.. On je bio nesto posebno.. I kada je drug video da to postaje ozbiljno, poceo je da pokazuje sve, poludeo je jer je video da ja "odlazim"... I dalje sam volela njega i bolelo me je sto sam znala da je kraj tome da cemo jednom biti par.. Godine ljubavi su samo zbog mog muza stavljene u stranu i osecala sam kao da ga izdajem (druga).. Poljubili smo se.. i hteo je sve, hteo je i nevinost da mi uzme [sm=smiley1.gif] ali sam ga placuci i ljubeci ga odgurnula... Sve vreme sam osecala uzas zbog druga, ali jos veci uzas jer to nisam smela da radim svom buducem muzu (to je bilo na pocetku veze)... Nevinost sam dala mojoj najvecoj ljubavi, mom muzu.. Trebalo je dugo i drugu i meni da se osvestimo i da nema vise bajke u kojoj smo bili, da je voz otisao.. Uzalud i pozivi nocu, on pijan, govori da se vise ne vidimo nikad, da je tako bolje, pa price i uvrede i svasta, svasta.. Nakon svakog dogadjaja sve je bilo normalno... Nikada nije ni pomislio da mi kvari vezu.. Proslo je vreme mi smo se vidjali.. kao prijatelji.. i navikli se na novu situaciju.. Srecni smo jedan zbog drugog.. Mene pita za savete, par puta sam mu sredjivala sobu da dovede devojku [sm=smiley36.gif] Raduje se sto sam ja nasla ljubav i zrelo sada zakljucujemo da ne bi mogli..jer je "on bitanga, ja princeza" .. I sada mogu da kazem da je on jedini prijatelj koji bi bio tu za mene ako mi nesto zatreba... A moj muz je jedini za mene i uvek ce biti, ali sebi dugo nisam mogla da oprostim sto sam pored njega rasciscavala nerasciscenu ljubav.. To me boli i sad, ali na Bogu je da mi oprosti.. Ljubim vas cure, i kazem.. ima prijateljstva posle ljubavi, ali retko........
|
|
|
|