Verolina -> RE: Deca i prdenje (12.8.2014 13:50:50)
|
IZVORNA PORUKA: tijatija Dali podrazumevas sa tim i najodvratnija, corava i strokava?Nemam ja nista ovde protiv nikog, ali stvarno treba da se zna granica... Moze sve to drugim recima , izmedju ostalog neznam sta se peljam uopste , jer nisam tip ali pravila za svakog na mora da budu ISTA ! Ustvari ne more... mora se samo umreti... Prvo i prvo nisam joj rekla da je corava. Drugo, ja sa Jovicom ne biram reci jer ih ni ona ne bira sa mnom. Trece, ja podnosim sankcije jako dobro, ali nisam ja ta koja ide za Jovicom po temama i kacim se na postove sa najglupljim komentarima ikada izrecenim, nego obrnuto, draga. Ja zapravo zelim da se meni zena skine sa kicme, ali nju je nemoguce otresti, kao pijavica je. Kad mi se skine sa grbe, necu joj se vise obracati. Ja sam joj jos odavno rekla da je ne postujem i da je smatram osobom sa moralnim kvalitetom amebe, lepo sam joj direktno rekla, bez uvijanja. Ona je meni rekla da sam bolesnik i super. Mislila sam da ce tad skinuti sa moje grbe, ali ne. Momenta kad to ucini ja joj se vise necu obracati. Ja uvek kazem sta mislim, tako i na ovoj temi. Da li ce zbog toga neko da me mrzi ili voli, njegova stvar.
|
|
|
|