Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 19:05:20
|
|
|
|
ksenija81
|
Ju, sokirana sam! Ne znam sta da mislim...
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 19:08:31
|
|
|
|
liliana
|
Ne znam... Mislim da ne bih svom detetu dala sladoled od tuđeg mleka. U stvari, mislim da mu ne bih dala ni čisto tuđe mleko.
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 19:10:37
|
|
|
|
Brana
|
ja bih mom detetu pravila sladoled ali od mog mleka! od tudjeg nema sanse!
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 19:12:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ne znam... Mislim da ne bih svom detetu dala sladoled od tuđeg mleka. U stvari, mislim da mu ne bih dala ni čisto tuđe mleko. Potpis
|
|
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 19:21:56
|
|
|
|
ksenija81
|
Moja mama je hranila (davla) tudje dete svojim mlekom jer ta zena nije imala ni kapi. I verujem da joj je pomogla, inace su dobre prijateljice... Tako da moj brat ima sestru po mleku
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 20:43:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Nem' pojma. Ne znam kako krava, koliko god da je čista, može da bude čistija od žene, koliko god da je prljava. A majčino mleko je majčino mleko. Razmislila bih
|
|
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:35:02
|
|
|
|
Lu
|
Da ne povjeruješ, pa gdje je kraj ljudskoj gluposti
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:37:20
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:37:34
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Da ne povjeruješ, pa gdje je kraj ljudskoj gluposti slazem se
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:38:11
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ovo treba da ide u Kuvajmo zajedno Nek neka od dojilja proba i pozove nas ne degustaciju
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:38:51
|
|
|
|
Anoniman
|
di je sad Jovica,ona bi ovde mogla i da zaradi,ima mleka na izvoz i ja joj zavidim do besvesti
|
|
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:40:09
|
|
|
|
anajid
|
Svasta,pa sta jos nece smisliti No coment,neko gore dobro rece da nema kraja ljudskoj gluposti!Bzvz!
|
|
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:40:20
|
|
|
|
Olga75
|
Alexx , sto bi rek'o Frojd pozove nas ne degustaciju
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:44:47
|
|
|
|
Brana
|
Ja imam mleka za izvoz e da sam znala za sladolede mogla sam i zaraditi
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:46:22
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Brana Ja imam mleka za izvoz e da sam znala za sladolede mogla sam i zaraditi Eto skupite se vi što imate viška, pa otvorite slastičarnicu
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:49:39
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: Brana Ja imam mleka za izvoz e da sam znala za sladolede mogla sam i zaraditi Eto skupite se vi što imate viška, pa otvorite slastičarnicu moze ali ja uskoro planiram da prekinem jbg-a kada nisam znala za ranije
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:49:40
|
|
|
|
*Alexx*
|
Olga, kucam sa mobilnog, pa omasim po koje slovo A Frojd bi kod mene svasta nasao, ne sumnjam. Lu
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:50:13
|
|
|
|
madre
|
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:51:37
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Da ne povjeruješ, pa gdje je kraj ljudskoj gluposti Potpisujem!Ženu brate mili izjednačuju sa 'kravurinom' samo tako,ma bljak
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:53:25
|
|
|
|
Lu
|
Ma Brano ne prekidaj sad u ovoj krizi, nego se nalivaj čajom za dojilje
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:55:00
|
|
|
|
Lu
|
Ma jel vi stvarno mislite da prave sladoled od majčinog mlijeka
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:55:21
|
|
|
|
sneza24
|
Nisam ni gledala link kad vidim o cemu pisete sve sto mogu reci je
|
|
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:55:53
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ma Brano ne prekidaj sad u ovoj krizi, nego se nalivaj čajom za dojilje Bebac ti mene to prozivas jer ja imam visak mleka salim se mila! Zvali su me mlekara Brana. Lu to sam i ja razmisljala ako krene kriza moramo od neceg ziveeti pa svako po casu mleka i jos malo da prodam za sladoled i milina
< Poruku je uredio Brana -- 4.3.2011 21:57:07 >
|
|
RE: Sladoled od majčinog mleka 4.3.2011 21:57:20
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: Lu RR Ma Brano ne prekidaj sad u ovoj krizi, nego se nalivaj čajom za dojilje Bebac ti mene to prozivas kao kravurinu jer ja imam visak mleka salim se mila! Zvali su me mlekara Brana. Lu to sam i ja razmisljala ako krene kriza moramo od neceg ziveeti pa svako po casu mleka i jos malo da prodam za sladoled i milina jao nemojte više u detalje zalazit života vam
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?