Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 16:38:01
|
|
|
|
Verus
|
Moj recept za spanat salatu: Spanat sa: svezim pecurkama, susenim brusnicama, orasima i stavim feta sir, plus rasberry vinegarette-valjda mu to dodje sirce od malina? Alex
< Poruku je uredio Verus RR -- 11.3.2011 16:51:07 >
|
|
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 16:38:57
|
|
|
|
Ana RR
|
zapela k''o mutava Ovaj običan, tamni balzamiko, ja uglavnom koristim kad pečem meso, mnogo lep ukus mu daje. A beli mi je za salatu, ali ja ga nisam videla po radnjama. Ne sećam se ni koju marku sam imala. Važi Viking, ako snimiš negde, javni
< Poruku je uredio Ana RR -- 11.3.2011 16:39:33 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 16:40:55
|
|
|
|
viking
|
...i onda je to potpuno drugi recept Verka, super zvuči, otvori temu! IZVORNA PORUKA: Verus RR ja pravim ovo sa svezim pecurkama, susenim brusnicama, orasima i stavim feta sir, plus rasberry vinegarette-valjda mu to dodje sirce od malina?
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 16:44:20
|
|
|
|
Verus
|
jos jednu temu o spanacu?
|
|
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 16:46:12
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ne, samo boldirajte ovaj recept od Verus Nije da vam naređujem, taman posla
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 16:58:12
|
|
|
|
Verus
|
Ova rec me je oduvek ubijala od smeha. Misliiim, jel treba da objasnim zasto? IZVORNA PORUKA: *Alexx* Meni je ova salata jednom nedeljno na meniju. Umesto mocarele stavim mladi sir, i ne stavim krutone - zbog dijete. Viking, hvala ti
|
|
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 16:58:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Verka, sve je jasno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 17:00:28
|
|
|
|
Verus
|
Moze se potopiti u ledenu vodu sa malo belog sirceta. Mada, ja sve perem pod mlazom ledene vode. Otkud znam, nisam nesto paranoicna za hranu...IZVORNA PORUKA: minavb Ja sve travuljine i to sto raste na zemlji, potapam u rastvor sode bikarbone.
|
|
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 17:00:54
|
|
|
|
Verus
|
Pazi jos, pa pospi ih po salati. Ubija apetit IZVORNA PORUKA: Ana RR Verka, sve je jasno
|
|
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 17:02:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Verka ja sam i pored toga gladna
< Poruku je uredio Ana RR -- 11.3.2011 17:04:07 >
|
|
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 17:34:31
|
|
|
|
Verus
|
pa tiiiiii mozes
|
|
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 19:25:19
|
|
|
|
viking
|
Videla sam malopre u Merkišu, pola litre je oko 500 dindži. IZVORNA PORUKA: Ana RR Pa ja ne znam gde da nađem beli balzamiko
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 22:08:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Jupiiiiiii Viking, baš si carica
|
|
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 11.3.2011 22:19:32
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ovaj običan, tamni balzamiko, ja uglavnom koristim kad pečem meso, mnogo lep ukus mu daje. kada ga stavis u meso, i u koje meso?
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 12.3.2011 12:47:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Svinjsko, juneće, koje god. Kupim lep komad mesa, začinim, prelijem maslinovim uljem i ostavim da odstoji malo. Stavim u pekač, prelijem balzamikom (ali ne da ga natopim, već onako po ukusu) poklopim i stavim da se peče. Posle dodam i krompir koji u tom saftu bude fenomenalan
|
|
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 12.3.2011 13:50:32
|
|
|
|
marija32
|
Extra, hvala
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 12.3.2011 13:54:19
|
|
|
|
Ana RR
|
to sam videla u kuhinji Jamie Olivera, on je još dodao crni luk isečen na 4 dela i dva,tri čena belog luka, prepolovljenog. To je samo stavio u pekač, čisto zbog arome. Ja ponekad stavim, ali u manjoj količini.
|
|
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 12.3.2011 13:58:04
|
|
|
|
marija32
|
Meni je luk neizostavan sastojak jelima, a beli uvek na kraju stavljam da ne izgubi aromu, obozavam luk, a ovo sa balsamikom jedva cekam da probam!
|
|
RE: Salata od (svežeg) spanaća 12.3.2011 14:00:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Nadam se da će ti se dopasti, meni je odlično
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.