Lu -> RE: Kad grebucka grlo... (18.1.2010 10:49:09)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: guppy smanjiš vatru - preliješ sa 2 dcl mleka - mešaš mleko i grebuckaš po dnu šerpice, da se šećer, koji se je stvrdnuo, polako topi - kad se istopi, mleko je spremno E tu nastaje moj problem - ja ne mogu da smanjim vatru jer nemam plin, nego menjam ringlu ali je onda ova druga mnogo hladna. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Onda kada sam prelila sa mlekom sve se zalepilo za dno! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Naravno, muž je došao u kuhinju još kada sam sipala šećer u džezvu i rekao da se to ne radi tako! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ali ja sam bila uporna i mešala dok se nije sve otopilo u mleko... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Znači dobro sam napravila[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] A to znači,čim mlijeko prokuha da se odlijepi šećer sa dna[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Evo upravo me grebucka grlo,pa sam potražila savjete,niko nije napisao ništa osim šerbeta[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|