|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Evrovizija
27.5.2012 9:59:55   
Ana RR
Eto koliko sam ja slušala, bila sam ubeđena da šveđanka peva o nekom ratniku user posted image user posted image

Meni je nemačka bila ok, dopala mi se pesmica. Ostalo sam slabo čula, bio nam je prilično utišan tv a nisam htela da zatvaram vrata od sobe gde spava Marko. Iskreno, meni sve te pesme liče jedna na drugu i sve mi to liči kao takmičenje za najgoru pesmu, koreografiju i stajling. Svi glume neko ludilo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 776
27.5.2012 10:05:05   
pandina
Zeljko zasluzeno drugi, Svedska zasluzeno prva.

Samo ne znam kako su se ona vristalina Albanka i ruski bakutaneri tako visoko plasirali.

Hocu reci da je trebalo da Zeljko bude drugi, malo sam user posted image

< Poruku je uredio pandina -- 27.5.2012 10:09:43 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 777
27.5.2012 10:06:43   
nina26
Iskreno, meni sve te pesme liče jedna na drugu i sve mi to liči kao takmičenje za najgoru pesmu, koreografiju i stajling.

u sustini i jeste tako...

Meni je i Zeljkova isto bila "vec vidjena" ali opet mi je bila kvalitetnija od mnogih pesama, uz koje sam skoro zaspalauser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 778
27.5.2012 10:06:45   
marince1
Zar nismo mi treci?

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 779
27.5.2012 10:07:54   
nina26
Marince jesmouser posted image

A sto se tice Albanije, ne bih da komentarisem nista inace cu biti izbacena sa forumauser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 780
27.5.2012 10:09:10   
pandina
Pusti me, nisam pri sebi user posted image , samo cekam kad cu da se porodim, ne znam vise ni sta pisem user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 781
27.5.2012 10:10:48   
marince1
Pandina user posted image user posted image user posted image

Albanska pesma je meni katastrofa

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 782
27.5.2012 10:11:11   
Lilla
Nisam ocekivala da ce Zeljko ovako dobro da prodje a Norveska i Danska lose. Raduju me Svedjani, iduce godine mozda budem gledala uzivo u Stokholmu. Ono cemu se nacuditi ne mogu i sto me navodi da pomislim da je sve ovo samo jos jedna uredjena drama je to sto iz Svedske, Njemacke, Holandije, Danske i sl. apsolutno ni jedan glas nije otisao za BiH. To je prosto nemoguce sa obzirom na to koliko Bosanaca zivi u tim zemljama i koliko su inace svake godine glasova dobijali upravo iz tih zemalja. Da se ne lazemo, bila je smor ali bas ni jedan glas? Nema sanse.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 783
27.5.2012 10:13:36   
pandina
Takva je bila rezija, sta ces...

Meni je ipak hit veceri bio onja Lord iz Finske sto se javio i sve nas pozdravio jezikom user posted image

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 784
27.5.2012 10:17:00   
Lilla

IZVORNA PORUKA: pandina

Takva je bila rezija, sta ces...

Meni je ipak hit veceri bio onja Lord iz Finske sto se javio i sve nas pozdravio jezikom user posted image

user posted image Definitivno osvjezenje poslije onako smornih pjesama. Sto se Albanije tice, meni nikako nije jasno kako je ona prosla dalje, ali i to je valjda dio drame.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 785
27.5.2012 12:24:56   
lanajelena
Ja sam navijala za Svedsku,pesma je bila malo drugacija od ostalih,Zeljko je odlicno prosao user posted image

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 786
27.5.2012 12:32:09   
branki*
nisam cula sve pesme,ali pobednicka je ok.drugacija od ostalih,a i njen nastup je bio odlican i upecatljiv.zeljko je fino prosao,neka,nas jeuser posted image iznenadila me rusija.
mada,ja malo,malo,pa zapevam onaj rambov refren euro-neuro,euroooo-neurooouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 787
27.5.2012 12:37:31   
mihi
Brankiuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 788
27.5.2012 12:42:52   
branki*
mihi,lepo da te vidimuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 789
27.5.2012 22:10:55   
magnetic
Extra mi je pobednicka pesma,svidela mi se na prvo slusanje.Evo ceo dan je pevusimuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 790
27.5.2012 22:16:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ribizla

Jeste culi Antonija ? klik
kako nije pobedio ? user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 791
27.5.2012 22:19:38   
Silvi TD

IZVORNA PORUKA: nina26
Meni je i Zeljkova isto bila "vec vidjena" ali opet mi je bila kvalitetnija od mnogih pesama, uz koje sam skoro zaspalauser posted image

sto se svedske pesme tice... svesna sam da se to sad slusa, licno ne volim te techno-trance tuc muc varijante...pa ni kada se radi o dobro vokalnom performansu...dobra je za diskoteke...sto znaci i za one koji posecuju iste.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 792
27.5.2012 22:21:33   
Anoniman

Antonije je CAR!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 793
27.5.2012 22:25:56   
Lu
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Džizis Krajstuser posted image
Peva da ga bre ceo svet razumeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 794
27.5.2012 23:30:03   
Silvi TD
intrigantan je,satirican ali i vrlo duhovit. Iako je pesma ako je uopste mogu tako nazvati blagi ocaj, ja mu odajem RESPECT na iskrenosti. Jasno je pokazao sta misli o takmicenju ili bolje receno vecini takmicara Eurosonga.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 795
28.5.2012 4:47:13   
vukosava

IZVORNA PORUKA: magde

evo makedonkuuu ovde se pricalo i pricalo.....kako ste mi..kako vam se svidela Kaliopi..odavno ovakav uspeh nismo imali

Ja njen glas ka cujem trnci me spopadnu. Ona i njena pesma Uuu batooo. Ima i dalje isti savrsen promukao glas. A boga mi i lepa je ko i pre. Meni se samo nije svideo momenat kad vrisne i kad predje pesma u totalni hevi metal. Ja bi malo smanjila one gitare i smanjila taj vrisak. A ona kao pevac, odlicna, fenomenalna. Meni bi se samo svidela pesma mnogo vise da je drugaciji aranzman instrumenata.

Ana RR: totalno je takmicenje za najgoru pesmu. Pazi sta samo Velika Britanija koja npr. ima jednu Adele i da ne nabrajam vise jednu od najvecih muzickih sila svetskih salje. Nekog dedu koji se fura da je Elvis. Eto sta misle o Evroviziji...

Meni je Albanka ko vanzemaljac. A ja ne volim ta urlikanja tipa Maraja Keri, ona Selin Dijon i ekipa. Proderi se, pocepaj mikrofon a ko prezivi - pricace.

pandina: jeste Lordi bio pish a pogotovu sta je pricao...

branki: meni je to eurooo neurooo bas i lajtmotiv celog takmicenja

IZVORNA PORUKA: Silvi TD

sto se svedske pesme tice... svesna sam da se to sad slusa, licno ne volim te techno-trance tuc muc varijante...pa ni kada se radi o dobro vokalnom performansu...dobra je za diskoteke...sto znaci i za one koji posecuju iste.

I ja ne kapiram uopste sta ima u toj tuc tuc bum bum pesmi... Ne cujem ni pevanje niti kontam o cemu se radi sa tim borilacka vestina plesom... Ljubav je taj chi, sta li? Mene je ljubav prema trensu/tehno/minimal/nazovi-kako-hoces-meni-je-kanta-pada-niz-stepenice...

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 796
28.5.2012 7:56:38   
jance
ja pobednicku pesmu nisam ni zapamtila, nije mi bila nesto sada upadljiva jako. a i cula sam sa vise strana da je bukvalno bila "predodredjena" da bude pobednik...
za mene su pobednici ovog Eurosonga babuske i tacka! to je tacno to sto moderna eurovizija trazi...
za Zeljka nisam imala nekih posebnih afiniteta sada, meni je to vec vidjeno, pa se nekako tu nisam puno bacala.
da, Bosna mi se jaako svidela moram da priznam...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 797
28.5.2012 14:14:43   
anuksunamun
Euro neurooooo pobednik euroshizije,babushke naravno novi idoli,!a jeste videli sto Rambo dao intervju?genijalno..Zeljko Joksimovic je pAteticni pevach,kao neki petao u penziji,tuga jedna ,a pesme takve da mi samo lopata fali da se zakopam kada ih cujem.,sva sreca ,to nije cesto..moram da pohvalim svetlece efekte..uvek se izbezumim dokle je stigla ta rasveta!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 798
28.5.2012 14:41:57   
tanjica85
euro nero je toliko zarazna pesmauser posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 799
28.5.2012 14:45:24   
peca
Meni se dopala danska pesma koja je do pred kraj glasanja bila sa nulom, nemam nimalo ukusa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here