|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Evrovizija
12.5.2011 11:02:01   
pepeljuga
Devojke, kad je finalno vece, van svih tokova sam user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 526
12.5.2011 11:02:44   
viking
U subotu user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 527
12.5.2011 11:07:20   
pepeljuga
Pih, opet imam svadbu user posted image
Nista, procitacu posle vase komentare da vidim sta sam propustila user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 528
12.5.2011 11:08:48   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: lidija 011

A i kao da sam slusala Aleksandru Kovac...

Ne Aleksandru, nego Kristinu user posted image Ja volem obe, tako da mi je ovo bila prva naša normalna pesma unazad godinama.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 529
12.5.2011 11:28:15   
viking
Ja sam jutros u kolima (pošto sam relaciju za koju mi inače treba 12 minuta prelazila sat vremena) slušala tu našu pesmu i prvi put sam stvarno obratila pažnju na reči, prvi put sam ih stvarno "čula" i moram da kažem da mi se sve više sviđa.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 530
12.5.2011 18:34:05   
Anck Su Nmaun
Meni su ove Ev rovizije postale dno dna..nije to bre vise ko nekada, sad vise nemaju smisla, negledam ih

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 531
12.5.2011 21:08:26   
Anoniman
Merlin je popravio izgovor, ali po mom misljenju-nedovoljnouser posted image
Mada, pesma mi se dopada..

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 532
12.5.2011 21:09:04   
Ana RR
Je l' neko nešto razumeo Merlina user posted image mogao je i na kineskom da otpeva isto bi mi bilo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 533
12.5.2011 23:14:10   
choopa choops
Nisam slusala nocas, znaci nije dobro otpjevao user posted image Jbg, meni on ima super glas. Onda bolje da je pjevao na bosanskom user posted image

A za sestre Kovac...pa sta znam, meni nisu bas medju simpaticnijima, narocito ona narandzasta. ne znam koji je razlog user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 534
13.5.2011 9:46:55   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Je l' neko nešto razumeo Merlina user posted image mogao je i na kineskom da otpeva isto bi mi bilo.

Mene su svi naložili da Merlin ima odličnu pesmu, kad ono... šipak user posted image Da nije pevao na engleskom, mislim da bi bio odličan (samo sam njega i gledala sinoć).

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 535
13.5.2011 10:06:10   
jance
ja sam naravno verno ispratila sinoc polufinale, mogu samo da kazem da je konkurencija bila mnogo zesca nego u utorak... Merlin je bio ok, al nista spektakularno, i naravno, morala sam zestoko da se napregnem da bi razumela sta peva.
Mislim da je bila riba iz Bugarske, ona u beloj haljini, sto je skroz skinula Seku Aleksic.. samo joj fale jos sira ramena i nekoliko cm na butkicama user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 536
13.5.2011 10:08:34   
Anoniman
Meni je najlepsa bila danska pesma..Vedra je, optimisticna i nosi lepu poruku:
Hajde momci, hajde devojke,
vi ste dijamanti, vi ste biseri,
hajde da stvaramo novo sutra (bolje sutra)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 537
13.5.2011 10:14:51   
jance
da, moram priznati, bilo je pesama sa dobrom porukom.. cak iznenadjujuce.

da sad se setih i onih sto su akapela pevali.. dobra ideja, al opet su trebali jos nesto, jer se bas nisu istakli.. a i stajling mi se bas nije dopao.

da, i ona riba u crnoj kratkoj haljini sljokicavoj i sa paz frizurom (mislim), ne znam dal zbog svetla al su joj listovi bili ko kod bildera teskasa user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 538
14.5.2011 22:16:27   
marince1
jel gledate veceras?
Kakve su nam sanse?
Koliko ih ima u finalu?

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 539
14.5.2011 22:18:50   
New Mom
Pretpostavljam 25 (mislim da rekoše da nastupa 24. po redu).
Ne pratim. Iskreno, tek sam danas saslušala pesmu.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 540
14.5.2011 22:24:31   
mmms
24. mi nastupamo,evo ja cekam da vidim nasu predstavnicu posto je nisam gledala u polufinalu,Veceras sam prvi put cula pesmu Dina Merlina-nije losa muzika ali ga pola covek ne razume kad peva kao da peva na kineskom a ne na engleskom.

06.04.2008. je rodjena mamina lepotica..

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 541
14.5.2011 23:28:13   
dunja RR
Šta se desilo/dešava? meni preči bio tenis user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 542
14.5.2011 23:28:44   
eni26
mislim da ce madjarska ili azerbejdzan pobediti user posted image

(odgovor članu mmms)
Direktna veza do poruke: 543
14.5.2011 23:36:53   
mmms
Azeberdzan je prvi za sad,a mi slaboooo

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 544
14.5.2011 23:39:18   
jance
grcka i svedska? ma dajte! valjda dve najgore i najslabije pesme eceras!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu mmms)
Direktna veza do poruke: 545
15.5.2011 0:20:25   
eni26

IZVORNA PORUKA: eni26

mislim da ce madjarska ili azerbejdzan pobediti user posted image

volim kad pogodim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 546
15.5.2011 0:22:33   
jance
azerbejdzan je pobedio.. iskreno nemam nikakvih osecanja prema doticnoj pesmi. drago mi je da je Italija druga.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 547
15.5.2011 0:24:13   
Pretty78
ja sam sokirana....bosna 10, hrvatska 8, slovenija 8. makedonija 8 grska i rusija nula NULA N U L A

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 548
15.5.2011 10:57:09   
moja ciklama
nisam, gledala..bila sam na žurci..ili žurki..user posted image

ali znam, da devojka koja nas predstavlja, NIKADA nije imala javni nastup..a mi je poslali na Evroviziju..u poredjenju sa npr Željkom Joksimovićem (koga ne volim, ali čiji rad poštujem), stvarno nije OK!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 549
15.5.2011 11:26:04   
jance
moji favoriti su bili Islandjani jos u polufinalu a jos vise kad sam cula celu pricu oko pesme. u pitanju je pesma coveka koji je pre 3.kruga njihovog izbora za pesmu evrovizije umro od izliva krvi u mozak, pa su se njegovi prijatelji uz saglasnost familije skupili eto da otpevaju jegovu pesmu njemu u cast.. i ljudi dospeli na Euroviziju.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here