GRGA -> RE: oggt i insulin (20.7.2011 16:19:02)
|
Zene moje evo i mene na ovu temu,,ne znam da li sam ubola pravu--pre 3 godine sam imala policisticne jajnike izostanak ovulacije prezezstentne folikule koji prerastu,,,kasnjenje menstruacije itd..Pratili smo uzastopno 3 meseca za redom ....Od januara ove godine su mi se regulisale menstruacije...Cak je i folikulumetrija pokazala ovulaciju ali policisticnih jajnika nema... Radila sam progesteron 21dan i cak je i on pokazao ovulaciju.... Sada su na tapeti homoni i test opterecenja secerom!! Dodjem kod dr i da mi uput ali mi kaze da ne zna na koliko se to radi....jer ima50g 75gr i 100gr,,nego da odem tamo gde se to radi i da pitam Ja odem tamo kad tamo od moje sestre najbolja drugarica radi,,kaze mi ona da to mora napisati dr..U principu do skoro je bilo da se radi na 75gr za odrasle,,,jedna je zenica kazu dolazila za VTO joj treba i radila je na 100gr ,ali da mi dr mora napisati Sada idem kod lekara opste prakse da mi ona napise jer su mi tako rekli,,,,,,strasno a moj gin drzavni ne zna,,imam odlicnog ginekologa kod koga idem privatno ali je zena na odmoru........pa je ne mogu pitati..kakva su vasa misljenja Mislim da mi je dr napisala jednom na koliko se to treba raditi ,,tj koliko grama!E sada idm da pronadjem!
|
|
|
|