nina26 -> RE: Pregnil (22.3.2011 11:34:08)
|
IZVORNA PORUKA: sandrina 85 IZVORNA PORUKA: nina26 IZVORNA PORUKA: sandrina 85 Ja sam ti poverovala, ali sam zaboravila... jako sam opterecena ovih dana.. A to pitanje smo postavljale u "pregnilu" i znam da sam negde nesto procitala, pa sam pronjuskala ovde... [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Nemoj da si opterecena, utice ti na lepotu [sm=smiley31.gif] U kojoj si fazi sada ? Ja sad vidim ovo... Ja sam ti u fazi muckanja... dosadilo mi je... Juce sam bila kod dr-a i folikul je 23.5mm i 21mm i predlozio mi muckanje za sinoc, jutros i veceras... uzas blagi [sm=smiley29.gif] Sad me boli jajnik, taj na kome je folikul od 23.5mm... valjda ce da pukne, jer mislim da ce sutra biti kasno za pregnil... Kako si ti, kako napredujes?? [sm=smiley1.gif] Muckaj, muckaj, ne zabusavaj ici ces na popravni [sm=bravo.gif] Nemoj da se opterecujes za Pregnil ni ja ga nisam primila a pukli su mi folikuli, mislim da su bili otprilike kao tvoji. Ja se bockam sutra zavrsavam sa prvom turom, i terba da uradim E2 pa da vide da li da primam drugi lek ili da nastavim jos sa ovim. Nego me zeza [sm=hudicek1.gif] nije mi jos dosla, juce radila test negativan naravno, ali mi je Dr rekao da ce se videti na osnovu E2 da li ce mi doci, ili je u pitanju neka cista, mada ja to nikad nisam imala... kako god znacu sutra detaljnije.
|
|
|
|