*Maki* -> RE: Klomifen (25.2.2011 13:02:13)
|
Merimice, moj savet ti je da ides postupno. Ne znam zasto bi preskocila HSG jer on upravo pokazuje da li treba nesto vise da se uradi ili ne. Laparaskopija nije nimalo naivna. Jesi ti pod anesteyijo i nista ne osecas, ali zasto bi ti cackali jajovode ako su u redu?? Bolje ti uradi prvo HSG, ja verujem da ce sve biti ok i da ces posle toga biti mirnija. A i mislim da lekari ne preskacu HSG, prvo rade njega pa onda laparaskopiju ako je potrebno. Ne mogu vise da pisem da HSG nje uopste tako strasan kao sto mnogi pisu... nismo sve iste, neka se vise plasi, neka manja, neka celu tu proceduru podnese lako, nekoj nesto tesko padne, neko ima manji prag boli neko visi... u svakom slucaju HSG ne boli vise od uboda iglom u guzu ...eto toliko me je bolelo... 5 sekundi dok se stavi igla kroy grlic i kraj...Kad ubacuju kontrast ne boli, osecaj je slican kao kada treba da dobijes...nikakva bol i padanje u nesvest. Na kraju krajeva, mogu ti dati inekciju protiv bolova i sigurno neces nista osetiti. Ljubim te, i resi to sto pre, videces da nije nista strasno.
|
|
|
|