*Maki* -> RE: Klomifen (19.2.2011 21:42:35)
|
Bebabeba, ne mogu bas sve da pratim, ima nas puno ovde sa slicnim problemima, mislila sam da si uradila sve pretrage pre nego sto si pocela da pijes Klomifen. Ne bih da te obeshrabrim ili da omalovazavam rad tvog lekara....ali po onome sto znam jer sam mnogo od tih pregleda prosla - Klomifen nije smela da ti da bez prethodne provere horomona. I ne ide se na folikulometriju od 13dc vec 10dc pa onda 12-13dc pred ovulaciju (u slucaju da se daje Klomifen obavezno se ide na ultrazvuk oko 13-14 dana da se vidi da li su folikuli pukli, da se ne naprave ciste). I kao trece, iako je kod mene poslednja 4 meseca sve u redu (sredila sam prolaktin) i iako je uvek bio --skolski primer ovulacije-- i sa Klomifenom i bez njega jedan mesec...moj doktor mi uvek kaze da se ne razocaravam, da moraju sve kockice da se sloze, da je sada kod mene sve u redu i da samo cekamo da se desi...da je zadovoljan onim sto vidi...Nikada mi nije rekao, osim na pocetku kada mi je video rezultat prolaktina, da nista ne valja i da je on razocaran... Iskreno, savetovala bih te da obavezno zatrazis misljenje jos nekog lekara. Ne bih da te plasim ali mislim da tvoja dr ne radi ispravno...Ne treba tebi doktor koji ce cutati i koji ce te uvlaciti u jos dublji strah, vec neko ko ce ti uvek dati odgovor na tvoja pitanja i biti strpljiv dok ne resite sve probleme i dok ne zabebis. A zabebices sigurno, samo treba da se otkrije uzrok i da se radi na njemu. Ljubim te, glavu gore i zatrazi misljenje jos nekog lekara.
|
|
|
|