*Maki* -> RE: Klomifen (14.2.2011 12:13:49)
|
bebabeba Nema na cemu da mi se zahvaljujes draga moja, kao sto i sama kazes - na istim smo mukama i ja sve vas razumem kroz sta prolazite...i tu sam da vam pomognem koliko znam. Mi nemamo mogucnosti trenutno da odemo bilo gde, jer je majka mog supruga tesko bolesna i moramo da budemo uz nju, non-stop bar neko. Tako da je to ogroman stres za oboje, narocito za supruga. Ponekad odemo malo u prirodu, stalno idemo u setnjice ali sve je to kratko...nikako ne mozemo da budemo bezbrizni i da se opustimo. Imamo na srecu svoj kutak, nas deo kuce i tu uzivamo sami, kad god mozemo. Sto se tice Klomifena, samo slusaj svog lekara...svaki lekar radi drugacije ali u sustini tu ne mogu da pogrese...da li se krece treceg ili petog dana nije toliko bitno. Pije se 5 dana po 2 tabletice (ja pijem ujutro,obe, ali to sve isto zavisi od slucaja do slucaja...neke zenskice piju po jednu, neke vise...zavisno od toga kako reaguju na lek). Slobodno pitaj svoju doktorku da primis pregnyl, nece se ljutiti...pitaj je sta misli o tome da primis tu inekciju da biste bile sigurne da ce folikuli sto posto puci. Pregnyl sluzi isto i da jajna celija bolje sazri, tako mi je Dr rekao. Nemoj da se ustrucavas da imas odnose sa suprugom kad god to pozelite, odnos ne utice na trudnocu, nemoj to da te brine. Vodite ljubav kad god vam se prohte samo u dane ovulacije budite aktivniji. Bice sve ok. Ljubim te puno i obavestavaj sta se desava [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|