|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
24.9.2010 13:44:34   
Verus
On se inace daje od dana 5-9...ne znam kako vama daju?

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1101
24.9.2010 13:47:50   
Ana RR
Ja sam pila od 3. dana.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1102
24.9.2010 13:50:35   
sonyasha
Ja sam čitala da je od 5. Klomifen, a i Cyclo. Famozni peti dan user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1103
24.9.2010 14:08:45   
Verus
off topic: ana, tiker vam kaze married 3 godine 3 meseca 3 nedelje i dan!
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja sam pila od 3. dana.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1104
24.9.2010 14:21:38   
Ana RR
user posted image  vidi stvarno!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1105
24.9.2010 14:24:50   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja sam pila od 3. dana.

Dr mi je rekla da treba da imam M puna dva dana i od trećeg da počnem da pijem. M mi traje 5 dana.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1106
25.9.2010 0:11:26   
Alexis79
Zasto su toliko oprecna misljenja sto se tice klomifena?

Moj novi ginekolog se mnogo protivi uzimanju klomifena.

I kad sam mu rekla da sam ga vec pila kad smo radilu prvu inseminaciju samo je prevrnuo ocima  i pitao me koliko folikula sam imala.
A imala sam 5-6.
A onda se pitao kolika mi je bila materica.
E to nisam znala,ali znam da nisam mogla da sedim niti da piskim kako treba.
Rekao mi je da to znaci da ne valja i pomenuo neki drugi lek ,ako budemo opet radili inseminaciju.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1107
25.9.2010 13:00:52   
Zzvoncica
Evo mene sa jos jednim "misljenjem"... mislim lekarskim, ne mojim... Ja odavno vise "ne mislim" user posted image Ja sam Klomifen uzimala od 2 dana ciklusa... Na "merenje" otisla 10 dc... A sta smo i da li smo ista "uradili" videcemo... Za sada se samo "vijamo" po kuci. Tj. ja njega vijam.. user posted image

Vrlina je postupati u skladu sa sobom. Biti zadovoljan sada. Ne u ime buducnosti i od secanja na prošlost, nego zbog ovog trenutka. Vrlina je biti potpuno živ.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1108
7.10.2010 22:18:22   
Zzvoncica
Cini mi se da sam ja jedina trenutno koja se bavi Klomifenom... :( Sve stoji i dalje u onoj najgoroj fazi iscekivanja... Pila sam Klomifen, folikuli bili odlicni, mm se pokazao... e sad... Cekamo... user posted image ne bi trebala doci u toku sledece nedelje... A ja za razliku od proslog meseca niti razmisljam preterano, niti imam neke bitne simptome... Te nisam preterano optimisticna da smo uspeli... No, necemo prerano da dizemo ruke od Oktobra... Videcemo....

Vrlina je postupati u skladu sa sobom. Biti zadovoljan sada. Ne u ime buducnosti i od secanja na prošlost, nego zbog ovog trenutka. Vrlina je biti potpuno živ.

(odgovor članu Zzvoncica)
Direktna veza do poruke: 1109
10.10.2010 21:03:40   
Parižankaa
Zzvončice,i ostale koje pijete klomifen,jedno pitanje-
zašto ne idete na sigurniju varijantu-IUI kad već pravite više folikula,a time i trošite rezerve jajnih ćelija?
Ovako IUI-jem bar zaobiđete jedan deo puta,i uvećate šanse...

ja ''''78.g.
m.m. ''''71.g.
2 IVF beta 0
1 ICSI beta 1,87

Bog će nam dati sve u svoje vreme ; onako i onoliko, kako i koliko nam je nužno , za naše spasenje.

Direktna veza do poruke: 1110
22.10.2010 10:22:18   
andjelko
I ja sam ovaj mesec na klomifenu!Zvoncice nisi sama!user posted image samo sam lenja da pisem o tome...Ovo mi je treci put kako sam na klomifenu.Inace sto se tice inseminacije meni je dr.rekla da ne smeju da mi rade zbog velike mogucnosti vanmatericne.Operisala sam tube pa kao ako ne uspem ovaj mesec,sledeci ce mo sa nekim inekcijamauser posted image i ako ne uspemo idemo na vto.Imala sam dva folikula,primila pregnil i sad cekam...Ne bi trebala da dobijem sledece nedelje.Naravno jako se nadam!user posted image Takva sam ti ja uvek se nadamuser posted image user posted image user posted image Drage klomifenke punooooo srece vam zelim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vas je sto viseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1111
26.10.2010 8:57:01   
andjelko
Nazalost,ja dobila juceuser posted image .Sta sad idemo dalje...Vremenom se naviknes i udje ti u krv da ustajes stalno kad padas.Sad ce mi dati neke inekcije ,kao nesto jace od klomifena.Sutra cu da vidim o cemu se radi.Poz za sve devojke!!!!

(odgovor članu andjelko)
Direktna veza do poruke: 1112
26.10.2010 10:19:38   
sonyasha
Nemoj da si tužna, idemo dalje, tu smo da se međusobno bodrimo!!! Doćiće i nama naše user posted image
Znaš kako kažu, nismo jaki onoliko koliko možemo da udarimo nego koliko možemo udaraca da izdržimo!
Nikada nisam želela da se testiram po ovom pitanju, ali htele ne htele mi smo ovde na velikom testu!
Već za par dana u nove pobede! user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu andjelko)
Direktna veza do poruke: 1113
22.11.2010 0:04:58   
micci
Cao svima!Gde ste sve nestale?pije li jos ko ovaj klomifen?

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1114
23.11.2010 14:03:20   
Ana RR
Ćao, micci!
Ja sam prošli mesec bila na klomifenu, odličnu reakciju sam imala, ali na žalost nismo uspeli da napravimo bebu.
Jesi li ti na stimulaciji?

(odgovor članu micci)
Direktna veza do poruke: 1115
24.11.2010 0:05:26   
micci
nisam jos.....krajem decembra-pocetkom januara pcinjem sa stimulacijomuser posted image .a jesi li prvi put bila na klomifenu?ovaj mesec sta se desava,pijes li ga ?user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1116
24.11.2010 10:57:20   
Ana RR
Prvi put sam pila klomifen u februaru prošle godine i tada smo uspeli da zatrudnimo. Na žalost, imala sam spontani.

Trebala sam i ovaj ciklus da pratim folikule jer klomifen ima produženo dejstvo, međutim nisam išla kod dr. Spermogram mm se pogoršao, smatrala sam da nema nikakvog smisla da idem na folikulometriju kada nema teorije da će se išta desiti.

(odgovor članu micci)
Direktna veza do poruke: 1117
24.11.2010 15:31:15   
ica82
Pozdrav devojke,
ja sam ovog meseca pila klomifen od 3 do 7 dana, 2x1, danas sam isla na uz i rezultati su: endometrijum 9mm, DO folikul 14,13 i 12, a LO manji folikuli 8, 9. Inace je 10dc.
Da li bi mogla neka koja se u ovo razume da mi kaze svoje misljenje i sta mislite da li ce me zakaciti ovulacija za vikend, u petak idem ponovo, pa cu pitati posto ne rade vikendom u tom slucaju bih otisla negde privatno da uradim inseminaciju.

< Poruku je uredio ica82 -- 24.11.2010 15:32:01 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1118
24.11.2010 17:09:39   
Ana RR
Ico, ne mora da znači da će te zakačiti vikend..
Folikul bi trebalo da raste po 2mm dnevno, a jako je bitno da se sačeka da oni budu potpuno zreli pa tek onda da se da pregnil.
Moja dr mi prvo uradi UZ, pa mi pogleda grlić, pa uzme plodnu sluz da pogleda pod mikroskopom, baš gleda da se svi faktori poklope.. 

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 1119
24.11.2010 22:00:21   
micci
ico navijamo da uspe iz prve user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1120
24.11.2010 22:55:17   
ica82
Hvala mici, nadam se da cu uspeti da zaobidjem vikend bas mi je frka zbog toga

(odgovor članu micci)
Direktna veza do poruke: 1121
3.12.2010 22:08:49   
emilija_
I ja vam se pridruzujem! Valjda ce mi ovi dani iscekivanja brze proci... Danas sam isla kod doc. (11 dan od men.), klomifen od drugog dana ciklusa, dve tablete... Danas folikuli i desni i levi jajnik po jedan i oba ista 18mm. Endomet. 11mm i sve super... Tako kaze doc. Danas je nulti dan, sutra puno truda, pa u nedelju pauza i ponedeljak opet akcija. Doktor mi je rekao da je sve super i da bi trebalo da uspe omah prvi mesec, ali ako ne onda drugi... Zasto ako je sve super, ne bi uspeli sada? 

< Poruku je uredio Ana RR -- 3.12.2010 22:32:49 >

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 1122
4.12.2010 13:51:34   
micci
super emilija user posted image navijamo da uspes iz prve!!user posted image user posted image .

(odgovor članu emilija_)
Direktna veza do poruke: 1123
4.12.2010 18:38:40   
Bubamarac
devojke, imam jedno "glupo" pitanje

ovog meseca sam krenula sa Klomifenom. Od 3dc pila 2x1. Krenula na folikulometriju i 8dc vodeci folikul je bio 12mm (drugi 10mm). 11dc ga vec nije bilo.

"glupo "pitanje glasi: da li je taj folikul morao da pukne, nesto mi je rano da je to 9dc ili 10dc???

hvala unapred user posted image

user posted image

SVE STO IMAM JE TVOJA LJUBAV. JA IMAM SVE.

(odgovor članu micci)
Direktna veza do poruke: 1124
4.12.2010 18:50:04   
Ana RR
Koliko ja znam, nije mogao da pukne, verovatno je posustao, tj. nije nastavio da se razvija.
Šta je sa ostalim folikulima? Jel ih ima još?

Kod mene su samo iskakali user posted image

(odgovor članu Bubamarac)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here