|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
30.6.2010 9:54:03   
dejana007
Daco, ti imas isti problem ko moja drugarica. I njoj folikul nikako da pukne, dostigao 36mm. Haos, i ona na orgametrilu. Ne znam vise... Ovog jutra posle negativnog testa se bas ubedacila, ali bice biolje vec sutra...

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1026
30.6.2010 10:51:05   
daca77
Pocinjem da verujem da definitivno imam inzulinsku rezistenciju, ali to ce mi endokrinolog potvrditi ili negirati...user posted image

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 1027
30.6.2010 15:49:01   
ishler
Dejana jesi li imala neke nus pojave,da li znas uzrok preranog pucanja kod tebe?
Ja cu tek ispitivatiuser posted image

Direktna veza do poruke: 1028
30.6.2010 15:53:48   
2002m
polako sa klomifenom....meni je namestio haos.Levi jajnik se uvecao troduplo i stvorila se cista.
Jajnik se vratio u normalu a za cistu cu znati za 10 dana.
jezim se od klomifenauser posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1029
30.6.2010 16:03:53   
cipiripi
2002 , ti i ja smo osetile na svojoj kozi...a dok se ne oseti ne veruje se u sve to...
ponavljam.. to nije pez bombona sa ukusom tropskog voca...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1030
30.6.2010 16:03:55   
dejana007
Ishler ne znam zasto mi prerano puca il se povlaci, ovo je prvi mesec da je tako bilo, videcemo sledeceg. Sto se tice nus pojava od klomifena, nisam ih do sad imala.

2002m mozda da smanjis klomifen na jedan dnevno? Jesi li pitala doktora? meni je klomifen neophodan, bez njega O bi imala mozda sa,mo jednom godisnje.. Ko zna kad....

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1031
30.6.2010 16:04:52   
cipiripi
Dejana, to ti je zato sto nisi "ispitana do kraja"...
Samo se ti kao i ostale devojke kljukajte sa klomifenima pa cete upasti u klimaks u 35 - oj godini..

Direktna veza do poruke: 1032
30.6.2010 16:15:18   
dejana007
Jedino ti da mi das terapiju a da odustanem od doktora user posted image Troje su mi prepisali klomifen, ja ne mogu da menjam lekare sve dotle dok mi neko ne ukine klomifen. Tako je kako je.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1033
30.6.2010 16:21:12   
cipiripi
Ja ne mogu da ti dam terapiju jer neznam problem, a i da znam, ne bih da odgovaram za druge...
Ja cak nikome ne govorim ni da uzme baby aspirin jer znam koje su i njegove kontraindikacije..
Nisi ti kriva...generalno su krivi lekari koji to prepisuju napamet...
Nisam zelela da budem gruba..samo eto..iznerviram se...jer znam da to nije nimalo naivno... user posted image

Direktna veza do poruke: 1034
30.6.2010 16:22:41   
cipiripi
A ti ni sa klomifenon bez obzira sto ti izazovu O, ne ostajes trudna...
Sad je pitanje valja li cemu ta jc koja izadje iz folikula...
A to nazalost niko ne ispituje..

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1035
30.6.2010 17:05:22   
dejana007
prvi mesec kad koristila klomifen nisam imala odnose a bilo je ovulacije i zutog tela, drugi put kad koristila nije dr bila sigurna da je bilo O jer imala folikul 15mm koga posle 3 dana nije bilo. ali sam se nadala. tako da tek koristim 2 meseca. Pretpostavljam da ako ne da razultate jos koji mesec ici ce se dalje na ispitivanje. mada ponavljam imam policisticne jajnike i oduvek neredovne cikluse, koji kasne i po 3,5 meseca. evo i sad mi kasni a nema trudnoce. doktorka je rekla da treba vremena dok mi se hormoni stabilizuju i da dodje do rezultata. moram nekom da verujem, a uglavnom posecujem lekare sa preporukom i koji vaze za dobre lekare u toj oblasti. i jednostavno verujem joj.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1036
30.6.2010 17:23:31   
cipiripi
Ok draga..ja samo neznam kako hormoni mogu da se stabilizuju uz pomoc klomifena... user posted image

Direktna veza do poruke: 1037
30.6.2010 18:15:07   
dejana007
pijem metfagama+bromokriptin za hormone, a klomifen samo za folikule. Prva dva pijem svaki dan.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1038
30.6.2010 18:17:49   
cipiripi
ok

Direktna veza do poruke: 1039
30.6.2010 21:27:54   
2002m
IZVORNA PORUKA: cipiripi

2002 , ti i ja smo osetile na svojoj kozi...a dok se ne oseti ne veruje se u sve to...
ponavljam.. to nije pez bombona sa ukusom tropskog voca...

Znam draga.....
Svaka koja ima redovne  ovulacije....sto  dalje od klomifena, to vam nije potrebno.Prvo pronadjite pravi razlog, zbog  kog ne dolazi do trudnoce.user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1040
1.7.2010 17:28:15   
ishler
CIPI ,
slazem se po pitanju hormona,i uzasno ih se plasim,ali niko ne predlaze nista drugo,muka mi je od lekara u svakom pogledu.Ne znam vise sta da radim, dodje mi da odustanem od svega.
Tebi hvala znam da mislis najbolje,veruj mi volela bih da do svega ovoga nije ni doslo.
POOZ.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1041
1.7.2010 17:31:08   
cipiripi
Znam sve draga, ali izgleda da je sudbina svih nas ovde pa pijemo klomifen pa se tek onda preduzima nesto...

user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1042
1.7.2010 21:36:45   
Launa
Meni je klomifen napravio haos.Još nisam dobila a nisamuser posted image .Moja dr.mi je rekla da pijem 5 dana orgametril.Nisam pametna šta da radim.I  prošli ciklus mi je bio slab,jedva da je trajao 3 dana.Nervira me što neće da me sprema za operaciju jer hoće da još jednom  pokušamo sa klomifenom.Strašno.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1043
1.7.2010 21:51:43   
caja 2
Neznam sta bi vam rekla za taj KLOMIFEN al ja sam ga pila jedan mjesec i napravio mi je totalnu poremetnju,pila sam ga zbog neredovne menstruacije tj pracenja ovulacije moje itd.da bi ja ostala i trudna i odmah cim se zakcio plod pocela sam krvariti i tako mjeseci deset dana sam krvarila................Nisam sigurna u taj KLOMIFEN STO POSTO,meni je nesto napravio da sam se na kraju ocistila
sad DAL JE TO ZBOG KLOMIFENA ili.................neznam al znam da jajnici su me rasturali koliko su me boojeli a folikul je narastao 20mm znaci da je dobar a bez klomifena foikul naraste mi do 13mm i stane i stoji tu tako danima dok nedobijem user posted image ,neznam ja samo toplo preporucujem svima da kad pocnu piti klomifen da ne ocekuju cudo od tih tableta al da pripaze dal je sve uredu sto se tice ostalih nalaza tj hormona najvise.............SRETNO

(odgovor članu Launa)
Direktna veza do poruke: 1044
22.7.2010 12:28:55   
dobro bice iz bajke
Drage moje samo da vas pozdravim.Potreban mi je savet..Zavrsila sam prvu terapiju klomifenom,sutra ujutru idem na ultra zvuk.Jel treba ja moju Dr da napomenem da mi da pregnil ? Ne razumem se bas najbolje u sve ovo.Hvala Vam puno!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1045
22.7.2010 12:44:05   
cipiripi
Mislim da ce ona to sama proceniti po velicini i strukturi folikula user posted image
Ja nisam primala pregnyl u toku inseminacija jer je moja dr odlicana "baba vanga" user posted image

user posted image

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
Direktna veza do poruke: 1046
22.7.2010 13:37:58   
dobro bice iz bajke
Hvala Cipi!!
Ova moja je sva smotana idemo kod nje vec godinu dana i svaki put kad udjem u ordinaciju ona me pita sto sam dosla..user posted image user posted image user posted image  jel to zeljena trudnoca,ovo ono..Uzas.user posted image user posted image user posted image Luda Dr ..Idem sutra na Uz pa cemo da vidimo sta ce da mi kaze..Ja sam zavrsila terapiju i osecam  bolove kao pred user posted image  u donjem stomaku,ne znam da li je to normalno..

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1047
22.7.2010 13:42:27   
cipiripi
sve je normalno, svaciji organizam drugacije reaguje..
ja nisam imala bolove od klomifena, ali jesam od vto stimulacije...
javlja sta se desava user posted image

Direktna veza do poruke: 1048
22.7.2010 13:44:00   
dobro bice iz bajke
Hocu Cipi,javljam sutra sta se desava.Hvala ti puno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1049
22.7.2010 16:15:50   
1zvezdana1
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke

Hocu Cipi,javljam sutra sta se desava.Hvala ti puno.user posted image user posted image user posted image
[drzim ti palceve da sve bude kako treba

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Julija
Mama 78

Da li Vam se svidja ime Julija?

DA (45%)

NE (55%)

Ukupan broj glasova: 244

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here