nolinica -> RE: Klomifen (8.3.2010 21:54:19)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: nolinica IZVORNA PORUKA: Ana RR Pratila sam folikule 6 ciklusa, pa smo onda pokušali sa klomifenom. Hvala bogu, imam odličnu ovulaciju, klomifen sam pila da bi muž imao više šanse za oplodnju.. Imala sam bolove u vreme kada je trebalo da imamo odnose, ali mi je dr rekla da slobodno popijem paracetamol ako me baš puno boli.. Inače imam burne ovulacije, jednom mi se noga ukočila od bola Prvi put čujem da se takvi problemi javljaju kad je ovulacija! Bolje i to , nego da nipočemu ne možeš skontati kad je o. Nisam znala da klomifen poveća šanse i kad dragi ima problem. Koji on problem ima? Klomifen povećava šanse za oplodnju zbog većeg broja folikula koji nastanu stimulacijom tim lekom. MM ima smanjen broj spermića, pa samim tim ako ja imam više folikula on ima više šanse da oplodi bar jedan Nama je tada uspelo iz prvog pokušaja, trudnoća se nažalost nije održala ali barem znam da možemo da zatrudnimo Joj kada bih vam napisala šta mi se sve dešavalo zbog menstruacije i ovulacije, ne bi mi verovale.. Danas je treći dan kako pijem klomifen, i nemam nikakvih simptoma, baš nikakvih, i sad me strah da li uopšte ima folikul ai da li rastu!!![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tek za nedelju dana idem na uz. Ana, ok, ti si bar došla do nekih zaključaka, imaš o, i meni je to cilj, mnogo bolje se osećam kad ne tapkam u mestu... Detaljne pretrage zahtevaju mnogo para, ali koliko možemo...
|
|
|
|