|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bugarska pogaca
24.2.2011 20:56:08   
jekiki
Brz i jednostavan recept, ko ne voli puno kuhinju idealno user posted image
Slicno je projari, samo mnogo brze

3 jaja
1 casa kiselog mleka ili jogurta ( 2deci )
1 casa ulja ( 2deci )
16 kasika brasna
1 prasak za pecivo
200gr sira (moze vise, moze manje, koliko vam se nadje u kuci

Sve ovo redom stavljajti  i mesati, kako sta stavljate u posudu... mesati cime vam je najlakse, varjacom, kasikom, viljuskom... Moze se peci u kalupima za projice, u plehu, kako kome vise odgovara...Pece se na 200-220 C dok ne dobije zlatnu boju, ja proveravam cackalicom da li je gotovo...
Idealno za osobe koje ne vole da se puno motaju po kuhinji, smuckano za minut bukvalno...
PRIJATNO user posted image

< Poruku je uredio jekiki -- 24.2.2011 21:00:48 >


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Bugarska pogaca
24.2.2011 20:57:43   
Lu
Jel sir mladi ili neki tvrdi?

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Bugarska pogaca
24.2.2011 20:59:51   
jekiki
Lepsi je tvrdi, ali ja stavim koji imam, ako je mladji onda malo posolim
Sada sam pomesala tvrdi sir i kajmak, super je ispalo,


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Bugarska pogaca
24.2.2011 21:00:23   
Anoniman
Ja volim da ih pomesam, tvrdi su obicno masniji i otope se a od mladjih, posnih ostanu mali komadici koji me bas obraduju

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Bugarska pogaca
24.2.2011 21:03:36   
jekiki
Da, tu si u pravu user posted image Samo sto  retko u kuci imam mlad sir jer ga ja ne volim

_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Bugarska pogaca
24.2.2011 21:23:59   
Lu
Super, može i kombinacijauser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Bugarska pogaca
24.2.2011 21:27:30   
Anoniman
Ja u sve projare dodajem, čudnog li čuda, ili slaninicu, ili šunku,ili kobaju (domaće)user posted image , tako da bih i ovde ubacila, a super zvuči, jednostavno a finouser posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 7
   RE: Bugarska pogaca
24.2.2011 21:28:47   
jekiki
Ma i ja dodajem sta nadjem u frizideru user posted image

_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Bugarska pogaca
24.2.2011 21:57:16   
gagana83
Nisam skontala, je l ovo kao proja ili kao pogacauser posted image
Koje brasno ide,psenicno ili kukuruzno?

< Poruku je uredio gagana83 -- 24.2.2011 22:00:23 >


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Bugarska pogaca
24.2.2011 22:48:03   
jekiki
Ide obicno brasno tip 500, slicno je projari po ukusu i izgledu, a naziv joj je pogaca, kako su meni rekli zato sto se nista ne muti mikserom vec se sve umesa varjacom da bude onako homogena smesa, i meni je bio nelogican naziv. Prvo malo smuckas jaja, pa kako sta dodajes tako mesas tek toliko da sjedinis sastojke.


< Poruku je uredio jekiki -- 24.2.2011 22:52:44 >


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Bugarska pogaca
25.2.2011 19:59:08   
mika79
Recept je odličanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam stavila mladi sir i odlično je ispala pogača.

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 14:19:11   
Ana RR
Pleh koje veličine? Da se ne zeznem..

I ne ide ni malo soli?


< Poruku je uredio Ana RR -- 3.3.2011 14:20:34 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 14:42:51   
jekiki
Ja ih uglavnom pecem u onom plehu za projarice, ispadne 12 kom. fine velicine, a  okrugla tepsija mi je R 30-32cm otprilike, mozes i u cetvrtastom plehu neke srednje velicine.Ako kojim slucajem volis tanje, ti stavi u malo veci pleh.
Sto se soli tice ja je stavljam samo ako je sir neslan ili manje slan, stavim 1- 1,5 kasicicu, ali sve je to individualno i zavisi od ukusa, neko uopste nestavlja so i kada stavlja onaj mladi neslani sir.


< Poruku je uredio jekiki -- 3.3.2011 14:50:15 >


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 15:02:56   
Ana RR
Ja imam fetu koju sam htela da iskoristim a pošto je ona slana misliš da ne treba soli?

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 15:05:07   
jekiki
kad stavljam fetu ja ne stavljam so, ali ne znam koliko slano ti inace klopas user posted image

_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 15:06:49   
Ana RR
Volim slano ali ne preslano user posted image mislim da je feta dovoljno slana, probaću bez soli za prvi put!

Hvala user posted image


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 15:10:14   
jekiki
Nema na cemu user posted image
Mislim da ti onda definitivno nece trebati so uz fetu.


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 16:02:48   
Ana RR
Jekiki, meni je ovo testo ispalo dosta gusto, jel treba tako? user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 16:05:57   
jekiki
Pa relativno je gusto, otprilike kada ga uzmes kasikom teze pada sa nje
Gusce je nego za projaru
Jel ti je tako otprilikeuser posted image


< Poruku je uredio jekiki -- 3.3.2011 16:07:25 >


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 16:06:56   
Ana RR
Bogami, sa moje kašike i ne pada user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 16:09:53   
Ana RR
A jel treba da odstoji da naraste? Jbt, baš sam komplikovana user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 16:11:34   
jekiki
Da nisi nesto zaboravila user posted image ono inace je gusto, ne znam sa cime da ti uporedim



_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 16:13:19   
Ana RR
Nisam, sve sam stavila. Nisam imala kiselo mleko pa sam stavila jogurt i možda sam malo manje od 2dl ulja stavila ali ništa tragično. Dodaću još malo jogurta.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 16:13:35   
jekiki
Ne treba da odstoji, podmazi pleh, pospi brasnom, sipaj to, izravnjaj kasikom ili sa cim hoces i na pecenje
Nisi komplikovana, i ja tako kada nesto pravim prvi put user posted image


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Bugarska pogaca
3.3.2011 16:15:17   
Ana RR
Staviću papir za pečenje u pleh, on se ne podmazuje, jel tako?

Obično nisam ovako smotana user posted image


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here