Anoniman -> RE: Prvi simptomi porođaja (31.8.2011 15:51:24)
|
Ja sam na 6 dana do porodjaja, i javi se po neka kontrakcija, probode i ode :) U prvoj trudnoci mi je ispao sluzavo krvavi chep tokom noci, uz bolove, koji su prestali i te nastavih spavanjac. Dan je prosao sasvim cool, da bi uvece oko pola sedam samo oset_ila da jednostavno ne mogu vise i da je vreme,(osecaj me nije prevario) i vise nisam mogla ni da sedim, jer se beba spustila. Verujte zene, da mi se sve spustilo;) cak mi se i na licu videlo, podocnjaci samo takvi. Oko osam smo bili u porodilistu, otvorena dva prsta i primise me,iako umeju da vrate, dakle 7 dana pre termina.Legla sam na sto u devet, prokinuli mi vodenjak, jos nesto mi dali(izmedju ostalog i nesto za umirenje, zasto ne znam) Bolovi su poceli oko pola dvanaest, otprilike jer sata nigde bilo nije, i 20 min posle ponoci se porodih u fenomenalno i neponovljivom bolu(nadam se da ce drugi put biti brze i lakse, bar tako kazu doktori) Dakle, to je ustvari bio jedan sasvim dobar scenario, skoro pa skolski primer, a ovaj put sasvim drugacija trudnoca i po osecaju i po gabaritu i po mrdanju bebe, jer ovo moje cudo skace, da mi jedva nameste CTG. No, ipak joj se ne zuri napolje, iako mi danas rekose da je bas nisko, sudeci po mestu gde su navatali otkucaje ... Videcemo, cekam :)
|
|
|
|