Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 12:58:50
|
|
|
|
mirkam
|
Jess,sve se slažem s Branki Javljaj se da vidimo kako stoje stvari.
|
|
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 14:01:42
|
|
|
|
mila83
|
Jos malo Jess
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 15:57:56
|
|
|
|
jess021
|
Za sad stanje nepromenjeno, malo sam odspavala, ali sad mi se cini da se bol pojacava. Sacekacu jos malo, ako se ne smiri odoh u Betaniju da vidim sta se desava, javljam u svakom slucaju.
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 16:32:47
|
|
|
|
Maraj
|
Jess javljaj zeno! Sta se desava!
|
|
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 17:07:04
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jess, izglefa da tvoja beba želi da zaokruži ovu divnu nedelju.
|
|
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 17:22:38
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, nista jos uvek. Boli i dalje, onako dobro, ali nisam jos nigde isla.
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 17:34:05
|
|
|
|
Maraj
|
Jess mozda se otvaras pa te zato karlica boli....
|
|
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 17:47:20
|
|
|
|
janabons
|
Ima na kraju da se rodi Lenka ko iz katapulta Krenulo jeste definitivno, samo polako....oset_ices kad je vreme da ides Al nemoj mnogo da se junacis, bolje ti idi, da oni provere, pa nek te vrate ako je rano...u sta cisto sumnjam
< Poruku je uredio janabons -- 27.9.2015 17:48:44 >
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 17:53:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Jess, ja sam uvek za ono bolje idi ranije, nego posle što nisam. To što si prvorotka ništa ne znači - otkud znaš koliko se otvaraš. Moja drugarka prvi put kad se porađala otišla na redovan pregled, a ona 4 prsta otvorena, nikave bolove, ništa. Još ona htela kući da ide da se tušira - kažu dr jesi normalna, poeodićeš se kući - samo po torbu i nazad. Čisto poređenja radi - sporije sam se otvarala sa Lukom nego sa Anom.
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 17:56:24
|
|
|
|
Jole84
|
Oho Jess Slažem se sa ženama, bolje idi da te "zvirnu" pa ćeš lako nazad
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 20:19:06
|
|
|
|
jess021
|
Ja i dalje kod kuce, nemam kontrakcije, samo taj bol...ako se ne bude pojacavao necu ici. Sutra svakako idem na ctg i pregled. Pita mm jel' moze on da proveri da li sam otvorena za sve vas
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 20:24:57
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Heheh, Jess, nasmeja me lepo. Pa, ne škodi da baci pogled...
|
|
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 20:27:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhahah Jess,bas me nasmeja Ma samo polako,bice sve u redu.Ime imas za bebu,to je glavno
|
|
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 20:34:50
|
|
|
|
bebilule
|
Joj jess, ti i ja imamo iste tripove. I ja sam prije par dana kada sam imala one menstrualne bolove kontala "jbt, sta ako ja trpim a ono kontrakcije, pa se porodim kuci" Sve mislim necu ih prepoznati
|
|
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 20:56:13
|
|
|
|
Maraj
|
Jess poslala sam ti pp
|
|
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 20:58:57
|
|
|
|
jekiki
|
Da se upisem i ja ovde Ledja su me bolela i ranije, ali danas je bol nenormalan u donjem delu, kako hodam ili se savijem imam utisak da cu u tom polozaju i ostati, i vidim malopre izgleda da je i sluzni cep malo popustio. Frka me malo hvata
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 21:17:15
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jekiki, a jesi danas išla u železnički dz? mislim na ctg? Ili treba ujutru? Ako te baš, baaaaš boli, možda da odeš ti večeras da vidiš o čemu se radi, s obzirom da i curkaš? I ima li tu nekih intervala ili je taj menstrualni bol konstantan?
|
|
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 21:21:23
|
|
|
|
Maraj
|
Ova tema se aktivirala i boga mi nece se skoro "ugasiti" Jekiki i ja bi rekla da ti podjes do dr ..... jer bilo sukrvice u tom cepu? Verovatno se otvaras pa otuda bol
< Poruku je uredio Maraj -- 27.9.2015 21:22:00 >
|
|
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 21:31:23
|
|
|
|
jekiki
|
bilo je onako tanak tragic kao sukrvice pomesan sa sekretom Na ctg u sredu, a menstrualni bol je u intervalima , cas ga ima pa se smiri i sve tako videcu sta ce se desavati, pa ako se nastavi idem sutra do Misovica na pregled Mamamaj u dz nemam ctg
< Poruku je uredio jekiki -- 27.9.2015 21:32:40 >
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 21:33:21
|
|
|
|
jess021
|
Jekiki, ako je konstantan bol, onda je kao i kod mene, sirenje karlice. Moj je malo popustio. A ako te presece, pa prodje, pa opet, onda su kontrakcije. Vidim da si pisala da je sa prekidima. Probaj da meris na koliko se javlja, treba da je u pravilnim razmacima, ako su prave kontrakcije.
< Poruku je uredio jess021 -- 27.9.2015 21:34:26 >
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 21:39:51
|
|
|
|
jekiki
|
Jess bol u ledjima je skoro konstantan, a napred kao menstrualni je u intervalima ceo dan, ali mislim da nisu pravilni razmaci, a mali trag sukrvice je bio na vesu, pomesan sa sekretom
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 21:55:44
|
|
|
|
lesica
|
Jekiki, moguće je da je to to. Kod kontrakcija nema pravila kako i gde se javljaju, mislim na pripremne. ovo što Jess piše kako je kod nje, jesu pripremne. E sad, kod tebe, to što je u kontinuitetu u krstima bol, to sad zanemari. Fokusiraj se na prednji bol koji je u intervalima i ako je trajanje bola od 0,5-1,5 minuta, a razmak između već koliko... prati. Ako taj razmak kreće da se smanjuje, a vreme dok bol traje produžava, to je to. I daaa, to što je ispalo jeste čep. Hajde drage, navijam za vas ovako bolesna i slinava
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 22:03:35
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam imala takve bolove dan pred porod kao jeki ali nisam ni razmišljala da je to to iako sam 6 dana prefurala termin,naveče se bol još više pojačao a ujutru mi pukao vodenjak.
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 22:03:45
|
|
|
|
jekiki
|
Lesice hvala za info Brzo ozdravi
|
|
RE: Prvi simptomi porođaja 27.9.2015 22:09:52
|
|
|
|
lesica
|
Jekiki, evo sad gledam nešto tefter. Trebalo bi da ima neki sistem. Dakle, bol traje 0,5-1,5 minut, pa je pauza koja može da traje 3-20 minuta ( i više) uglavnom bitno ti je da pratiš 10ak vezanih i kako vreme odmiče ukoliko se pauza između bola smanjuje, onda počinje definitivno. Samo prati, i smireno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?