RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

liliana -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (20.6.2011 18:14:26)

Ja sam rodila devojčicu. Svi su mi rekli da će biti dečak. Ja sam sebi izgledala sasvim lepo, nisam imala ni jedne pege ni bubuljice, tako da mislim da su to čiste gluposti.

maslackic -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (21.6.2011 21:57:15)

meni je sveki pre neki dan rekla da je decak zato sto mi se kao stomak usiljio i kao natekla gornja usna,generalno ,stomak imam vec par meseci pre trudnoce od preteranog zdranja,a po meni nista se nije ni povecao.
ne primecujem da sam se bilo kako promenila,jos ne znam jel bata ili seka...

jance -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (21.6.2011 22:02:21)

meni je u subotu drugarica rekla da zato sto imam bubuljice i sto mi se masti kosa svaki drugi dan, da to znaci da ce biti devojcica..
a pre toga mi je neko rekao da mi je dlakav stomak zato sto ce biti decak...
oni rani UZ su rekli da je decak, pa cemo videti...

Sanjica26 RR -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (21.6.2011 22:12:23)

Ja nista od toga nisam imala i rodila sam devojcicu. Tako da Jance mislim da to nema nikakve veze. To su po meni bapske price.

tijatija -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (22.6.2011 8:45:20)

Ja, neverujem u ovu teoriju, imam dve cerke i dve potpuno razlicite trudnoce, ali potpuno, tako da ova teorija otpada , a sada mi govore da nosim deceka (naravno po neka baba) kao imam siljasti stomak (koji sam imala pre trudnoce) i kao visoko nosim(a svaku sam visoko nosila) neznamo jos sta je neka je zivo i zdravo ali ovo nema veze sa mozgom!

crazymama -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (24.10.2011 16:23:10)

ja nemam predstavu sta je, ali od pocetka trudnoce osecam se bas ruznom, jako zelim devojcicu, mozda je i podsvesno... :)

vonavoj -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (24.10.2011 16:24:47)

podsvesno je[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
nosim devojcicu,a na pocetku su mi svi govorili da je decak,jer sam se kao prolepsala..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
mada su me kasnije napale bubuljice,koje sam imala i ranije,nema pravila...a ovako se nisam deformisala,kao sto pricaju!

Agripina -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (24.10.2011 19:04:15)

Kod mene je djevojčica, a nisam se promijenila, osim što mi je koža malo masnija i imam bubuljica po čelu, a u pubertetu nisam imala nijednu. Nosim visoko i stomak mi se ušiljio, pa me nervira kad počnu da mi govore da je dječak. Nedavno mi je ciganka došla u kancelariju i rekla:" Pljuni me u usta ako ne bude muško!" Moja mama kaže da je nosila potpuno isto kao ja, tako da ja ne vjerujem u te priče.

New Mom -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (24.10.2011 22:31:13)

Tokom prošle mislim da nisam bila lepša, a došla devojčica. Sad još ne znam šta je, ali nemam ni zrno svežine. O lepoti da ne pričam.

New Mom -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (27.12.2011 12:46:30)

Ha, dolazi dečak. Kod mene znači suprotno to funkcioniše.[sm=smiley36.gif]

PoisonEve -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (27.12.2011 12:51:00)

Kod mene to nije bio slucaj, bas sam bila lepa trudnica i zracila sam sto se kaze. NI jedna jedina bubuljica, kosa mi je sijala ma super. Ali pretvorila sam se u [sm=pujs.gif] od kad sam se porodila. Samo jedem satro jurim mleko[sm=smiley13.gif]

crazymama -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (27.12.2011 15:24:33)

definitivno nije istina!
nikada nisam vise komplimenata dobila nego otkako zatrudneh i otkako nosim devojcicu... nisam se ni malo promenila ni u licu, ni u bilo cemu, osim sto mi govore da blistam i da super izgledam :)

Verus -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (27.12.2011 19:43:44)

I ja mislim da nije tacno. Koza mi je bila bas lepa sa cerkom, a kriminal sa sinom. Kosa doduse oba puta super...Jedno sam primetila: sa cerkom sam se mooozda 3 puta obrijala celu trudnocu, nisu mi rasle dlake, a sa njim, moram nekoliko puta nedeljno (sto je sad bas tesko)

minavb -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (27.12.2011 20:04:06)

Ja sam sa Vanjom imala strava kosu i kozu, i tri puta u trudnoci otisla na depilaciju. Mislim da to nema nikakve veze.

zoća -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (27.12.2011 20:09:20)

koža,kosa i sve ostalo mi je bilo savršeno u sve tri trudnoće jedino kada sam se porodila imala sam fazu opadanja kose

Verus -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (27.12.2011 20:43:59)

sve je slucajnost u trudnocama...e bar kad bi pravilo bilo i da je drugi porodjaj uvek laksi, pa da me prodje trema[sm=smiley36.gif]

zoća -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (27.12.2011 22:09:25)

Verus tako bih volela da te utešim ali nema veze da li je prvi,drugi ili treći,sve zavisi od...[sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (27.12.2011 22:16:30)

meni je sin ukrao svu lepotu ljubi ga majka[sm=jezicek.gif]
stvarno sam bila jako ruzna u trudnoci,kao slon sam izgledala,troma,nikakva,koza uzasna(i dalje imam posledice)jedino kosa i nokti su mi bili ok

zoća -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (27.12.2011 22:21:00)

moja drugarica je dobila hipopigmentaciju na licu i rukama,a rodila je sina[sm=smiley13.gif]

faraonka -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (2.1.2012 16:27:17)

verujem da ce biti tako [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

Sanchy -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (2.1.2012 16:35:14)

[sm=smiley36.gif]..to su i meni rekli ako zena nosi devojcicu onda poruzni jer joj beba kraducka lepotu a ako nosi sina onda se zena prolepsa...[sm=smiley36.gif],...meni su svi rekli da izgledam super a i smrsala sam jedno 4 kg zbog mucnina pa mozda zbog toga[sm=smiley1.gif]..tako da je prognoza baba,ujina,komsinica itd...da nosim decaka...pa videcemo da li ce pogoditi...[sm=smiley36.gif]javljam...

ljubičica -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (22.2.2012 23:59:46)

Kod mene to nije slucaj, ja sam i dalje prelepotica [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (23.2.2012 10:26:46)

Nije ni kod mene, ja sam oba puta Super izgeldala (bolje nego sad [sm=smiley36.gif])

Anoniman -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (23.2.2012 10:33:07)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Nije ni kod mene, ja sam oba puta Super izgeldala (bolje nego sad [sm=smiley36.gif])

Isti slucaj.[sm=smiley36.gif]

MicinaMama -> RE: Devojčice ukradu maminu lepotu (24.2.2012 0:27:24)

C'est pas vrai!(nije istina).ja dok sam bila trudna sa milicom nisam se nista promenila i svi su govorili da nosim decaka bez obzira sto ja govorim drugacije sto je UZ i dokazao[sm=smiley1.gif]...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>