Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 15.2.2014 10:20:18
|
|
|
|
indy_25
|
Ja mislim da cu biti gora tasta nego svekrva. Imam osjecaj da cu biti pravi zastitnik svoje kcerke, dok o snajki ne razmisljam nek se sin snalazi s njom kako on hoce. Al Saru ako mi zet natjera na suze zazalice za kog se ozenio :)))
|
|
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 15.2.2014 10:23:17
|
|
|
|
lesica
|
Indy, srce moje
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 15.2.2014 14:26:43
|
|
|
|
branki*
|
bicu kakva i inace jesam-divna i tolerantna
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 15.2.2014 14:29:12
|
|
|
|
Olga75
|
ja cu biti odvratna tasta niko nije dovoljno dobar za moju zvercicu ajd ja sto cu dzigericu da jedem al matori , on ima brke zetu da cupa jadna nasa zver , tesko ce joj biti
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 16.2.2014 0:22:11
|
|
|
|
Azra_
|
Što bi moj tata rekao u vreme kad sam ja krenula da švrćkam sa momcima! Ne sme da joj fali dlaka s glave....i onda krene nabrajanje, a za kraj, kad više ne zna šta bi naveo kao uslov koji budući zet mora da ispuni, kaže: ˝ne dao mu Bog da mu broj belih krvnih zrnaca padne ispod granice koju samo ja znam!˝ Ja opet gledam drugačije. Valjda zato što imam sina. Nekako, za ćerku bih volela da je neko jako voli, da je pazi, štiti, da joj udovoljava. Ali ˝neka tamo žena˝-zvana snaajka da voli MOG SINA, da mu govori šta da obuče, kako da se ponaša...
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 16.2.2014 8:36:33
|
|
|
|
NadaR
|
Ja cu lijepo da idem na selo a oni neka rade sta god hoce . Nadam se da cu biti ok.
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 17.2.2014 11:28:33
|
|
|
|
ivaMark
|
Kao tasta... Slazem se sa Indy i Olgom a ako budem bila svekrva...hm, neka se snalaze sami
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 29.12.2017 17:15:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bogami bice cupavo i za jedno i za drugo
|
|
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 29.12.2017 18:38:06
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
IZVORNA PORUKA: branki* bicu kakva i inace jesam-divna i tolerantna I ja.I ja
|
|
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 29.12.2017 22:05:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pitacu vase snaje da li ce imati isro misljenje o vama
|
|
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 29.12.2017 23:29:28
|
|
|
|
emicaa
|
ja se nadam da cu i kao svekrva biti kao sto je moja prema meni.I prema zetu cu biti divna dok je on divan prema mom leptiricu.A ako ne bude crnu duigaricu cu mu pojesti
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 29.12.2017 23:35:21
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mislim da zena gleda uvek da bude bolja od svekrve u tom odnosu svelrva-snaja.Makar ja takvo misljenje imam pa cu se truditi da budem uvek tu za njih i razumna pre svega.Bez mesanja.
|
|
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 23.2.2018 21:39:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Bicu uvek tu za moje dete, i uvek cu se truditi da njen partner to zna... naravno, postovacu sve, k hvek cu se truditi da im pomognem, bez mesanja naravno
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 23.2.2018 22:02:43
|
|
|
|
vocicana
|
Ako posmatram sablon ponasanja, apsolutno cu se postaviti kao moja svekrva, jer za ovu zenu samo reci hvale imam, ama bas ni jednu zamerku na sve do sada. Moja mama je tasta, ja o tome ne mogu komentarisati, ali mislim da je fer i ljubazna, puna topline sto se mm tuce a i mog zeta, nenametljiva je i msm da mm to ceni kod nje.
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 23.2.2018 22:14:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ih, bicu trostruka tasta! Bicu lik Necu se mnogo mesati, bicu uvek tu da pomognem.
|
|
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 24.2.2018 11:25:01
|
|
|
|
Sarav
|
Ne verujem da ću biti baš dobra tašta, samo ako mi zet natera ćerki suze na oči.
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 24.2.2018 16:11:26
|
|
|
|
Srecko47E
|
Slazem se sa tobom.U potpnosti!
|
|
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 24.2.2018 17:27:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Ako posmatram sablon ponasanja, apsolutno cu se postaviti kao moja svekrva, jer za ovu zenu samo reci hvale imam, ama bas ni jednu zamerku na sve do sada. Moja mama je tasta, ja o tome ne mogu komentarisati, ali mislim da je fer i ljubazna, puna topline sto se mm tuce a i mog zeta, nenametljiva je i msm da mm to ceni kod nje. Volela bih ovakva biti to je jako retkos cuti ali videcemo jer cu biti i jedno i drugo.
|
|
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 24.2.2018 17:33:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Nadam se samo da cu imati ok prijatelje pa da se lepo druzimo svi, da ne budu neki drkosi ☺
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 24.2.2018 18:20:42
|
|
|
|
Srecko47E
|
I slicnih godina.
|
|
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 24.2.2018 18:23:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Da, mnogo je lepo, poznajem neke primere.
|
|
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 24.2.2018 18:26:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Takodje.To je bas lepo.
|
|
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 24.2.2018 18:27:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Kad bi svi bili takvi...
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 24.2.2018 18:32:12
|
|
|
|
Srecko47E
|
Tako je..Ne treba gledati daleko u buducnost
|
|
|
|
RE: Kakva ću biti kao svekrva / tašta? 9.5.2018 8:19:32
|
|
|
|
mama ivane
|
Po prirodi sam dobra osoba , gde mi nije mesto povlacim se kada primetim da smetam sklanjam se u stranu nesmetam nisam dzangrizaca , volim da pomazem i volim decu nebih dozvolila sebi da im kvarim brak i srecu , Mislim da cu biti dobra svekrva a i tasta
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?