Olga75 -> RE: Ishrana dece starije od dve godine (13.3.2019 15:01:38)
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Mama, dajte neku ideju sta bih mogla da spremin za dorucak sto bi Una mogla da ponese u skolu. Najcesce ponese proju, pitu, galete slane i slatke, mafine. Naravno, ponekad kupi i u skoli, tj pored skole. Ali najvise volim kad ponese od kuce. Kad ide popodne, onda mi je lakse, tad moze i vocka, plazma, coko mleko. Dajte neki nov, interesantan receptic. kad ide prepodne nosi sendvič, neće ništa drugo. Sad je: kajzerica, tejvoj ( valjda je to puter), pečenica, par kapi majoneza i rotkvica naseckana. Hedonista je načisto. Ja uglavnom gledam koliko ima časova, jer kad ima 4 časa neće sendvič s majonezom nositi pa da joj je Bog ujak. Onda nosi tri pogačice ( ograničavam količinu jer bi ona mogla da poklopa ihahaj [sm=smiley36.gif] ), dve mandarine, bananu, kad pokleknem onda dobije i onaj sevndejs kroasan. Za piće nosi samo vodu. Kad joj dam lovu za užinu kupi: slatku traku, gumene bombone- takve gluposti i nije ni ušla kuka da je gladna. Doduše ona je baaaš aktivna i mora da jede ali mora i da se kontroliše jer ako je imalo na mene- šta da vam pričam.
|
|
|
|