Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 30.12.2015 14:42:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki bravo za Bozu. I T je pocela jos odavno da jede sve. Kakve sam muke imala. Svi znaju koliko sam kukala. Sto je bitno jede dosta sveze salate
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 5.3.2016 13:51:26
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Moje dete nista ne jede. Ni u vrticu ni kuci. Sve je bilo ok do pre dve nedelje onda se razboleo i skroz poremetio. Samo hleb jede i samo hleb trazi. Jedva je danas pojeo malo supe, a inace supe i corbe obozava. Vaspitacice kazu da samo doruckuje, rucak nece. Kad dodje kuci samo hleb trazi. Nadam se da je faza.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 5.3.2016 15:23:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Njemu je verovatno faza. Mom sinu ta faza traje od kad se rodio :)
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.3.2016 8:37:51
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Da li dajete deci cedevitu?
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.3.2016 8:42:02
|
|
|
|
aleksandrici
|
Ja svojoj deci ne dajem cedevitu,mislim da je prerano zbog veštačkog vitamina c.Meni je najzdravije da uberem iz bašte šargarepu,kupim još neku voćku,naranđže ili limun,izmiksam i dam da popije.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.3.2016 9:25:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam davala cedevitu bas rano.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.3.2016 12:32:03
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dajem mu ja i cedjene sokove, nego pre par dana je video mm da pije, trazio je da damo i njemu i bas mu se svidelo.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.3.2016 13:42:00
|
|
|
|
World
|
Cedevitu ni mi ne pijemo, a kamoli da dajem djeci. U sustini je to gomila secera sa gomilom hemije. Radije iscijedi neki sokic.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.3.2016 14:12:30
|
|
|
|
choopa choops
|
Ne dajem djeci cedevitu, a i ja je rijetko kad pijem. Mislim da nije zdrava kao uostalom i većina kupovnih sokova. Dam im i njih tu i tamo, neću da pravim od toga bauk, ali kad god mogu pravim im domaće.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.3.2016 14:21:38
|
|
|
|
NadaR
|
Diskutvali smo vec ranije o Cedeviti. Evo temice CEDEVITA
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.3.2016 15:10:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi samo cedjeno voce, a cedevitu ni mi ne pijemo.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.2.2017 13:39:59
|
|
|
|
emicaa
|
Teodora vise nece ni mrkvu,brokoli...uglavnom sve sto je zdavo a sto je prije jela.Ponesto joj mogu sakriti kad spremam da ne vidi ali ako vidi nece ni da proba.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.2.2017 14:21:33
|
|
|
|
branki*
|
moja boka lepo jede.jede sama i jede sve.kad nesto nece,ni ne obratim paznju,pustim,dam joj kasnije sledeci obrok i teram tako. boza je isto poceo bolje da jede.kako je ranije bilo,sad uzme i kuvana jela,pa pojede.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.2.2017 14:31:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I Sofi jede skoro sve. Kakve smo muke mucile sa T oko hranjenja ona je odlicna. Mada, T sada lepo jede. Bilo je krajnje vreme.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.2.2017 14:32:09
|
|
|
|
branki*
|
da znas,sanjice,krajnje vreme je bilo
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.2.2017 15:44:20
|
|
|
|
Nimfa
|
Mame cerkica puni februara 3 god i kao mala je sve ruckla i to bas lepo i buckasta je , ali zadnjih nekoliko meseci ona sve mrljavi i nista ne jede tokom celog dana . Kada se obratim pedijatru kazu mi da nisam normalna sto se brinem jer dete ima 17 kg i da je to puno za njen uzrast,slazem se sa tim ali se plasim jer ipak od hrane nista ne uzima i dosta je bleda. Povrce je puno volela sada nikako .
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.2.2017 16:35:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Moj S neće voće nikako :(
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.2.2017 16:39:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
dunja< jel hoce da popije sokic cedjeni?
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.2.2017 17:21:52
|
|
|
|
emicaa
|
Dora ne bira kad je voce u pitanju ali mogla bi i malo vise povrca jesti.Ionako je mrso,samo 14.6 kg ima a i zbog vitamina
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 25.2.2017 9:24:14
|
|
|
|
branki*
|
moji poceli da jedu i cveklu i pirinac,to nije bilo sanse b da jede.ostao je jos pasulj da projede.ne jede on lose,ali je mrsav i dalje.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 25.2.2017 9:41:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dzabe se sekiras Branki. T super jede, аli ne vredi. I dalje je mrsavica.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 25.2.2017 9:43:54
|
|
|
|
branki*
|
verovatno je tako,sanjice.kad se skine,nema ga nista.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 25.2.2017 11:07:34
|
|
|
|
mati
|
Matija vala jede dobro, ne probira nista. Dok je Mita drugaciji, ne voli pirinac, obozava krompir i jaja na oko. Sargarepu je ranije lepo jeo, sad nece ni da je vidi. A mrsav je , kao etiopljanin.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 25.2.2017 11:11:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, vide im se rebarca.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 25.2.2017 11:15:37
|
|
|
|
mati
|
I rebarca, a i nogice su mu kao stapovi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
pomozitesandrinaDrage mame pomozite mi da izaberem neko lepo i upecatljivo ime za moju curicu,dajte predloge!Evo koja dva sam ja naslaLana (
61%)
Jana (
39%)
Ukupan broj glasova: 153Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!